geef-een-cadeaukaart
geef-een-cadeaukaart

Geef een cadeaukaart

Cadeaukaart, cadeaubon of cadeaucoupon. Verschillende namen voor hetzelfde concept. Geef een cadeaukaart aan je beste vriend of vriendin! Lig jij te piekeren over wat je iemand kunt geven voor een verjaardag of andere leuke gebeurtenis? Dan biedt het bekende kleurrijke pasje een mooie uitkomst. Voorzien van een mooi bedrag, stel je de gelukkige in staat om zelf iets leuks uit te kiezen.

Geef een cadeaukaart die past

Het aanbod van cadeaukaarten tegenwoordig is gigantisch, je bent vrijwel altijd gegarandeerd het perfecte cadeaukaartje te vinden voor die ene persoon of gelegenheid. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die dol is op reizen of gek is van gadgets? Dan kun je op cadeaukaart.nl jezelf cadeaurijk shoppen aan een Holiday & Travel dan wel Media Markt kaart. Zo geef jij een passend cadeau en kan de ontvanger dit naar eigen keuze verder invullen. Het voordeel van een cadeaukaart is dus dat je geen kopzorgen hebt over de details van het cadeau. Niet langer hoef je je hoofd te breken over vragen zoals: “welke kleur iPhone hoesje zou ze mooi vinden?” of “past deze reisbestemming wel bij iemand van zijn leeftijd?”. De ontvanger mag immers zelf kiezen.

cadeaukaarten

Dit gemak bij het uitkiezen van een cadeaukaart is echter ook de valkuil. Doordat een cadeaukaart gemakkelijk globaal kan worden uitgekozen op basis van de algemene interesses van de ontvanger, kan zo een cadeau al snel overkomen als onpersoonlijk, niet creatief of erger nog, als “last minute” inkoop. Om jullie, de mensgoodlife lezers, te behoeden van deze valkuil introduceren wij 3 originele maar tegelijkertijd simpele manieren om de “fun factor” van het cadeaukaart te boosten. Zo maak je het cadeautje extra leuk en persoonlijk. Vrienden, familie en die speciale iemand, zullen dol zijn op deze bedachtzame manieren om een cadeaukaart te geven.

Geef een cadeaukaart – leuke ideeën

Cadeaukaart idee #1: Leg de cadeaukaart in een “houder” gevuld met snoepjes zoals bijvoorbeeld M&M’s. Voor de houder kun je opteren voor een oude jam pot of een oude aluminium snoepdoosje. Het leukst is natuurlijk als je de houder versiert met een feestelijk strikje, sticker of ander versiersel.

Cadeaukaart idee #2: Hang het cadeaukaartje op aan één of meerdere feestelijke (helium) ballon(en). Door met de kleuren van de ballonnen te spelen kun je het cadeautje verbinden aan een feestdag of persoon. Is het bijvoorbeeld kerst, dan kies je voor rode en groene ballonnen. Voor ouders van een pasgeboren baby kun je kiezen voor roze of blauwe ballonnen, afhankelijk van of het een jongentje of meisje is. Zo simpel kan het opleuken van een cadeaukaart zijn!

Cadeaukaart idee #3: Leg de cadeaukaart in een versierde oude cassette doosje. Om in de sfeer van de old school cassette tapes te blijven zou je als extra nog een oude USB stick in de doos kunnen stoppen met daarop een persoonlijk afgestemde mixtape voor de ontvanger.

Win en geef een cadeaukaart aan je vrienden!

Hebben deze ideeën jou geïnspireerd om cadeaukaarten voortaan op creatieve wijze cadeau te doen? Dan kun je de eerstvolgende keer terecht bij cadeaukaart.nl. Deze site bevat een ruim aanbod aan cadeaukaarten voor iedere categorie. Met enkele klikken heb je de perfecte cadeaukaartjes binnen voor de snel naderende feestdagen en kun je beginnen met het samenstellen van de creatieve cadeaus waarmee jij je vrienden en geliefden kunt verrassen.

Om je alvast op gang te helpen verloten wij in samenwerking met cadeaukaart.nl een 5-TAL  cadeaukaarten, elk met een waardetegoed van maar liefst 20 euro. Wanneer jij de gelukkige winnaar van deze loting bent, ben je vrij om te kiezen uit het gehele cadeaubon assortiment van cadeaukaart.nl!

Volg de volgende simpele stappen om kans te maken:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de winactie
  3. Maak je creatieve cadeau alvast klaar, want wie weet win jij een cadeaukaart naar keuze!

Deze actie loopt af op: 29 december 2014