inspiratie-voor-mannen-cadeaus-en-wij-verloten-2-man-boxen
inspiratie-voor-mannen-cadeaus-en-wij-verloten-2-man-boxen

Win 2 inspirerende mannen cadeaus van Man-Box

Elk jaar weer, of het nu gaat om een verjaardagen, Valentijnsdag, kerst of een andere gelegenheid, wordt er groots uitgepakt voor vrouwen. Waarom doen we dit ook niet voor de mannen in ons leven? Of dit nou voor je vader, vriend, man, opa of oom is. Laten we dit jaar is uitpakken en buiten de comfort zone gaan. Dit betekent geen verzorgingsproducten pakket ‘for men’ of barbecue spullen.

Cadeau ideeën

Voor iedereen die zich geen raad weet als het aankomt op het kopen van een cadeau voor mannen, hierbij wat cadeau ideeën. Om vrouwen, kinderen, partners, eigenlijk iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken, een handje te helpen.

Maak kennis met Man-Box!

Man-Box is een cadeaubox voor echte mannen. Het is allemaal begonnen met dezelfde vraag waar jij nu mee zit ‘wat moet ik een man cadeau doen?’. De mannen van Man-Box hebben het antwoord op je vraag. Zij hebben een geweldige cadeaubox gemaakt, gevuld met leuke cadeaus. Wij verloten 2 geweldige Man-Boxen!

Man-Boxen cadeaus:

Originele cadeauboxen voor alle soorten mannen.

Sport cadeaubox

Een mooie cadeaubox gevuld voor de sportieveling. Zo haalt hij alles uit zijn gym sessie!

sport-cadeaubox-powered-by-xxl-nutrition

Mannen verzorging

Heerlijke verzorgingsbox gevuld met verzorgingsproducten voor echte mannen.

Mannen Verzorging Cadeaubox

Film Cadeaubox

Hoor je al denken, een bioscoopbon is niet zo inspirerend, maar wij hebben het over de film cadeaubox. Hiermee geef je een bioscoopbeleving, inclusief snacks cadeau. Een mannen cadeau wat hij thuis kan gebruiken, maar uiteraard ook in de bios!

film-cadeaubox-meerdere-varianten

Borrel cadeaubox

Wat is lekkerder dan een borrel. Hoe leuk is dat als je die cadeau kan geven? Het idee van dit cadeau is dat alle benodigdheden voor een borrel verpakt zijn in de borrel cadeaubox.

Genoeg cadeau ideeën voor mannen. Doe jij al mee met de winactie? Doe mee en maak kans op een van deze mannen cadeaus, geef die man een Man-Box!

Borrel Cadeaubox

Persoonlijk mannen cadeau

Wat een heel leuk cadeau idee is een persoonlijke touch. Een cadeau laten personaliseren met naam, bijnaam of datum met speciale betekenis. Op deze manier maak je welke cadeau je ook uitkiest persoonlijk.

Be the man en win een Man-Box cadeau door mee te doen, enjoy goodlife!

Ontdek meer cadeautips voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.