begin-de-dag-vrolijk-in-de-bus
RTL XL

Begin de dag vrolijk in de bus

Ga naar je werk en begin de dag vrolijk in de bus met een brede smile op je gezicht, dat is het doel van buschauffeur Shandrick Elodia die elke dag in de bus zijn passagiers vermaakt.

Zingende buschauffeur die vrolijk is

Tip: Begin de dag goed, doe het altijd!

Er is niets zo vervelend als vroeg je bed uit moeten om vervolgens je te moeten haasten om op tijd bij je werk te komen. Het gehalte chagrijnige passagiers is dan ook behoorlijk hoog in de ochtend verteld Shandrick. Zo zocht hij na vijf maanden te hebben gewerkt bij Connexxion de uitdaging in het vermaken van de passagiers. Vooral in de ochtend is er behoefte aan een stukje positiviteit en daar is Shandrick dan ook erg goed in.

Met een glimlach op je werk

Ga een nieuwe uitdaging aan bij chagrijnige mensen – Shandrick Elodia

Tijdens de busritten komen er verschillende muzieksoorten door de speakers, ja je hoort het goed even lekker een muziekje in de bus. Zo vermaakt Shandrick iedere ochtend zijn passagiers met een lekker rustig jazz-muziekje of downtempo nummer en groet hij het oude vrouwtje achterin de bus altijd vrolijk toe. Geweldig vinden de reizigers dat, die swingend en met een goede bui aankomen op het werk.

Vrolijk thuis aankomen

Wanneer de dag er weer op zit, is het ook fijn als je uitgerust de dag afsluit. Dit doe je dan ook in de bus met Shandrick, hij zet dan nummers met iets meer tempo op en wenst je een hele fijne avond toe. Op en top amusement, geweldig hoe deze man zoveel positiviteit deelt met zijn reizigers. Enjoy Goodlife!

Vrolijkheid in de bus