goodlife-van-de-maand-januari-2023

Goodlife van de maand januari 2023

Een nieuwe start van het jaar is aangebroken en we beginnen hem gelijk goed. Corona lijkt over te zijn, we mogen weer naar de horeca en de gezellige avonden uit naar de bioscoop zijn ook weer toegestaan. Reden genoeg om weer eens op pad te gaan en van de goodlife te genieten.

In deze Goodlife van de maand editie delen we het leukste nieuws van januari 2023 met je. Laten we beginnen met het leukste entertainment nieuws gevolgd door, mode, gezondheid, gadgets en sport:

Bioscoopfilm Babylon

Hij is sinds 19 januari te zien in de bioscoop, Babylon een kaskraker waarin je meegenomen wordt in de wonderlijke wereld van Hollywood. Je ontdekt hoe het eraan toeging in de jaren ’20 en hoe de filmindustrie evolueerde door de jaren heen. Daar waar nieuwe artiesten haar intrede deden, zie je het succes van anderen verdampen. Innovatie, technologie, drama, cynisme, drugs, seks en alcohol. Je maakt het allemaal mee in deze theatrale film. Deze film meemaken is alsof je een avondje naar het theater gaat. Een heel mooi verhaal met veel diepgang, dat is wat er op het menu staat. Neem er gerust even de tijd voor, want de film duurt ruim 3 uur. En hij is het elke minuut waard, wederom een wereldhit met acteurs als Brad Pitt en Margot Robbie. De unieke Baylon film is een echte must see wat ons betreft.

Breitling x Deus

In samenwerking met het Australische lifestyle-merk Deus Ex Machina is een tweede editie horloge van het populaire merk Breitling uitgebracht. Hierbij werd er een nieuwe samenwerking op het vlak van kleding in het leven geroepen, die de nomadische geest van de onconventionele chronograaf van Breitling uit 1960 doet herleven. De Top Time Deus Limited Edition horloge van Breitling is een absolute collectible die je als liefhebber niet wilt missen.

horloge breitling

Sir Edmond Gin

Sir Edmond is ’s werelds eerste met Bourbon vanille geïnfuseerde gin en dat is echt bijzonder. Met haar geweldige smaak weet zij niet alleen veel consumenten enthousiast te maken, ook de drankexperts zijn er dol op. Het gedurfde smaakprofiel won verschillende internationale competities en werd zelf uitverkozen tot één van de beste ter wereld. Wij zijn ook fervent liefhebber van deze gin, het liefst met een tonic en een kaneelstokje en stukje sinaasappel. Cheers to the goodlife!

Cadeaus voor gamers

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een echte game-liefhebber? Dan kan het lastig zijn om het juiste cadeau te kiezen, vooral als je zelf niet in de game wereld thuis bent. Met onze collectie aan cadeaus maak je een gamer gegarandeerd blij. Misschien is een Nintendo eShop Card wel een mooie cadeau of je kan ook gaan voor een nieuwe controller, een headset of opbergkist. Let the game begin!

Padel trend zet door in 2023

De kans is groot dat je deze sport steeds vaker om je heen hoort of ziet, padel. De padelsport groeit razendsnel en steeds meer mensen wagen een stap op de padelbaan. Kracht is minder belangrijk wat de sport toegankelijker maakt en het feit dat het met 4 personen gespeeld moet worden, brengt een leuke sociale factor. Verdiep je er eens in en vraag eens een proefles aan bij jou in de buurt. We zijn er zeker van dat je het leuk gaat vinden!

de-populaire-padel-trend-zet-door-in-2023

We zijn benieuwd wat jij van de film Babylon vindt en of jij al een Breitling draagt? Wanneer het antwoord ja is, doe je dit natuurlijk onder het genot van een Sir Edmond Gin. En als het even kan doen we ook nog een potje Mario Kart in het weekend en beginnen we de week weer fris en fruitig met een potje padel.

Tot de volgende maand, enjoy goodlife!