Goodlife van de maand

Goodlife van de maand februari 2023

De tweede maand van het jaar zit er alweer op en 2022 lijkt alweer zo ver weg achter ons. De goede voornemens zijn al in acht genomen en we maken ons klaar voor de maand maart. Wat heeft februari ons gebracht en wat gaat er nog komen in maart? Het is in ieder geval best koud en we kijken al uit naar de lente. Gelukkig zorgde de plaatselijke horeca voor warmte tijdens Valentijnsdag, een ideaal excuus om weer eens lekker uit eten te gaan met je liefde. Kortom het is weer tijd voor de Goodlife van de maand.

In deze editie delen we het leukste nieuws van februari 2023 met je. Laten we beginnen met het leukste entertainment nieuws gevolgd door, mode, gezondheid, gadgets en sport:

Het leven van Johnny Depp

We hebben veel over de rechtszaak tussen Johhny en Amber gehoord vorig jaar. Johnny Depp werd destijds flink beschuldigd van mishandeling. En hoewel het gezegde “waar rook is, is vuur” luidt, mogen we ervan uitgaan dat Johnny zich netjes gedragen heeft en het niet helemaal was zoals Amber deed voorkomen. Reden genoeg om Johnny eens in het zonnetje te zetten en eens terug te blikken naar het leven van Johnny Depp en zijn films.

Breitling is zeker onze favoriet

Afgelopen maand brachten we onze top 7 luxe horloges voor mannen uit. Hier werden merken als Rolex, Omega en Cartier genoemd. En ook al staat Breitling op nummer 6, het is wel onze favoriet. Deze Zwitserse horlogemaker staat bekend om zijn verfijnde en hoogwaardige horloges, en luxe is hun niet vreemd. Horloges van Breitling zijn gemaakt van de beste materialen en onderdelen en zijn voorzien van geavanceerde technologie en design.

Michael Pilarczyk vertaalt Think and Grow Rich

Laat je inspireren door het inspirerende boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Een bestseller die al meer dan een miljoen keer over de toonbank ging en opnieuw is uitgebracht in de Nederlandse taal. In 2016 had Michael dit boek al eens vertaald, maar er is nu net een nieuwe versie die is uitgegeven in september 2022. Een nieuwe editie en daarmee een must-have die je niet mag missen in jouw boekenkast.

michael-pilarczyk-vertaalt-think-and-grow-rich

De te gekke Audi Q8 E-tron

Een parel om naar te kijken, de nieuwe Audi Q8 E-tron. Een bolide die iedere zakenman wel in zijn bezit zou willen hebben. De Audi Q8 E-tron is de nieuwste elektrische auto van de Duitse autofabrikant en laat zien dat Audi het met deze prachtige aanvulling goed heeft begrepen. Deze high-end SUV is ontworpen om luxe, prestaties en milieuvriendelijkheid te combineren in één pakket.

Meet je hartslag tijdens het sporten

Het nauwkeurig en correct meten van je hartslag tijdens het sporten hoeft niet moeilijk te zijn. De Polar H10, de hartslagmeter van Polar, is ontworpen om je hartslag te meten en dat is dan ook precies wat hij doet. Ideaal voor je workout.

Verbeter je sportprestaties met de hartslagmeter van Polar

Dit was weer de goodlife van de maand. We zijn benieuwd wat jij van de films van Johnny Depp vindt en of je al een prachtige Breitling draagt. Wellicht dat het boek Think and Grow Rich je kan helpen met het behalen van deze en je andere doelen… en wie weet rijd jij in de nabije toekomst in een Audi Q8 E-Tron na een middagje gymen bij de personal trainer.

Tot de volgende maand, enjoy goodlife!