blog-een-uniek-kaartje-voor-wanneer-jullie-gaan-trouwen
blog-een-uniek-kaartje-voor-wanneer-jullie-gaan-trouwen

Een uniek kaartje voor wanneer jullie gaan trouwen

Ja, ik wil! Is het zover? Hebben jullie een magisch aanzoeksmoment meegemaakt en gaan jullie trouwen? Dat is natuurlijk niet zomaar iets en voordat het zover is, komt er nog een hoop “geregel” bij kijken. Een onderdeel van dit “geregel” zijn de (verschillende) trouwkaarten die jullie uit gaan sturen.

Save-the-date

Jullie gaan trouwen! Dan zal er een datum voor deze grote dag gekozen moeten worden. Winter, zomer, lente of herfst; kies voor het seizoen waar jullie je het fijnst bij voelen. En dan vier je jullie huwelijk natuurlijk het liefst met de mensen die voor jullie belangrijk zijn. Zorg er dan ook voor dat zij dé dag te horen krijgen en deze vrij kunnen houden in hun agenda. Dit kun je doen door save-the-date kaarten te versturen.

Huwelijksuitnodiging

Een tijd later, na het save-the-date kaartje, is het tijd om de daadwerkelijke uitnodiging te versturen. Je hebt inmiddels de nodige details kunnen regelen en hebt dan ook meer informatie om te delen op de kaart. Waar zal het plaatsvinden, hoe laat, hoe zal de dag er ongeveer uitzien en ga zo maar door. Je vrienden en familie waren al op de hoogte van de dag, en zijn dat na deze uitnodiging ook van de nodige details.

Een complete set

Wil je je huwelijk in een bepaald thema hebben? Dan kun je overwegen om te gaan voor trouwkaarten sets in een bepaald thema. Je save-the-date kaarten, huwelijksuitnodigingen maar ook de menukaarten en eventuele bedankkaartjes kun je dan volledig op elkaar afstemmen. Van jungle thema tot black en white paradijs… je kunt het zo gek niet bedenken.

Persoonlijk

Het is JULLIE dag en dat betekent dat het ook JULLIE kaarten mogen zijn. Je mag dan geïnspireerd worden door al het moois wat al bestaat, maar hoe leuk is het dat je tegenwoordig je eigen smaak in vrijwel alle kaartjes kan brengen. Ga je voor kaarten met foliedruk, trouwkaarten met een foto of ontwerp je misschien wel een kaart from scratch

Luxe papiersoorten als gerecycled papier of glanzend papier zien we steeds vaker terug en ook met de kleur van de enveloppe of de look van de sluitzegel kun je alle kanten op. Heb je geen zin in zere vingers door het adressen schrijven, dan kun je de adressen natuurlijk vooraf laten drukken. Maak je onderscheid in je bezoek wie er wanneer moet zijn, dan kun je naast de algemene huwelijksuitnodiging ook nog losse inlegvellen maken waarop de informatie voor die specifieke personen staat. Avondgasten en daggasten krijgen zo de juiste informatie.

Verstuur de mooiste kaarten voor de dag dat jullie gaan trouwen, enjoy goodlife!

Vind meer inspiratie op het lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.