de-meest-populaire-websites-voor-mannen-en-vrouwen-met-leuke-blogs-en-artikelen
de-meest-populaire-websites-voor-mannen-en-vrouwen-met-leuke-blogs-en-artikelen

De meest populaire websites voor mannen en vrouwen met leuke blogs en artikelen

Van de moderne man en de moderne vrouw wordt tegenwoordig best veel verwacht. Als het bijvoorbeeld gaat om carrière maken, relaties onderhouden en een gezond leven leiden willen de mannen en vrouwen van nu het hoogst haalbare bereiken. Tussen de bedrijven door is er gelukkig wel tijd om even te verdwalen op het internet en te genieten van leuke blogs en artikelen op verschillende websites.

De moderne man

Van de moderne man wordt veel verwacht. Hij moet aardig en slim zijn, open-minded denken, heerlijk ruiken, er goed uitzien… Daarnaast moeten deze mannen elke kans met beide handen aangrijpen (en de wereld van nu barst met kansen). Maak een wereldreis, begin je eigen business, ren de marathon… oftewel, de moderne man moet zijn dromen najagen. De moderne man probeert simpelweg het beste uit zijn leven te halen. Verschillende websites zijn opgericht om deze man, op verschillende vlakken, een handje te helpen. D’Marge, FashionBeans en Gentleman’s Gazette zijn hier voorbeelden van. Mannen kunnen hier lekker verdwalen in de verschillende verhalen.

D’Marge

“The playbook for modern men”. Alles waar de moderne man zich tegenwoordig mee bezighoudt is een onderwerp waar D’Marge graag dieper op ingaat. Gezondheid, reizen, geld, stijl en zogeheten buyers guides komen als hoofdcategorieën naar voren. Bij de verschillende buyers guides kun je denken aan blogs over de beste zonnebrillen, coole broeken, witte sneakers en ga zo maar door! D’Marge probeert lezers te helpen het beste uit het leven te halen en komt met gezondheidsartikelen die ingaan op onder andere voeding, fitness en de mentale gezondheid. Wat betreft stijl komen naast de standaard artikelen ook de laatste fashion trends van over de hele wereld, fashion week en nieuwe merken die een podium verdienen aan bod.

D’Marge is voor veel moderne mannen die ‘meer’ willen de go-to gids. Op verschillende plaatsen als Sydney, Melbourne, London, New York en Tokyo zijn mensen hard aan het werk om via D’Marge de moderne man een handje te helpen. Met elke week wel 30 nieuwe verhalen om te lezen raak je hier niet snel uitgekeken.

FashionBeans

Zoals de naam al verraadt, ligt de focus van FashionBeans op mannenmode en stijl. De hoofdcategorieën fashion, stijl, haar, uiterlijke verzorging, lifestyle en horloges komen terug. FashionBeans neemt je mee door het complete plaatje van styling en fashion. Je leest bijvoorbeeld hoe jij je baard en snor het beste kunt stylen, hoe je kapsels van peaky blinders na kunt maken, 10 manieren om een spijkerjas te dragen en ook blikken ze terug op echte fashion don’ts die we het beste in het verleden kunnen laten.

Gentleman’s Gazette

De echte gentleman, die gaat voor kwaliteit over kwantiteit en voor de klassieke stijl over fast fashion, is bij Gentleman’s Gazette aan het juiste adres. Op deze website kom je de klassieke stijl met een historische knipoog tegen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Diepgaande reviews, video’s en blogs over uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Gentleman’s Gazette inspireert lezers om het leven te leven zoals ze dat zelf willen. Naast artikelen over een prachtige stijl komen ook verschillende lifestyle artikelen naar voren. De combinatie van een goede stijl en een fantastische lifestyle zorgen immers voor ‘het goede leven’. Sinds 2010 is de filosofie achter Gentleman’s Gazette om de niet-te-winnen-rattenrace met korte trends, meer-is-beter-attitudes en afnemende kwaliteit op te geven en kennis, veelzijdigheid, tijdloosheid en kwaliteit te omarmen. Gentleman’s Gazette deelt rijke en gedetailleerde informatie om met vertrouwen en een goede stijl door het leven te gaan.

De moderne vrouw

De vrouw van vroeger ging vaak door het leven als vrouw-van en moederkloek, ze was ooit eigenlijk alleen maar lief en mooi. Dit is tegenwoordig wel anders! De traditionele lotsbestemmingen zijn achterwege gelaten en women’s empowerment is een waar begrip. De moderne vrouw heeft veel in haar mars en doet hier ook wat mee. Ze bepaalt zelf wat ze doet met haar leven en waar ze tijd en energie in stopt. Vrouwen zijn steeds ondernemender en krachtiger en dat betekent steeds meer vrouwen aan de top. En ook de moderne vrouw vindt het, net als de moderne man, heerlijk om even te ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en te verdwalen tussen de leuke verhalen. Salty, Darling Magazine en Bustle zijn websites die genoeg van deze verhalen delen.

Salty World

Wanneer je een virtuele stap zet in de zogeheten Salty World kom je op een platform die beheert wordt door een mengelmoes van ‘imperfecte’, slimme en multidimensionale schrijvers, makers en editors. Salty heeft als missie om ‘Salty vrouwen’ over de hele wereld een stem te geven. Ze streven naar digitale zichtbaarheid voor vrouwen, transgenders en niet-binaire mensen. Zo nu en dan dreigen verhalen van deze groep mensen op het internet te verdwijnen en Salty steekt daar een stokje voor. Salty verspreidt leerzame, krachtige en mooie verhalen waar de wereld iets aan heeft en misschien wel beter van kan worden. Salty World is dé plek om naartoe te gaan wanneer je behoefte hebt aan een beetje body positivity. Lifestyle artikelen en onderwerpen als seks, lichaam, relaties en het ouderschap komen aan bod.

Manworld

Manworld! Het blog voor de echte man! Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen binnen diverse branches? Wij geven jou alle informatie die je nodig hebt om als echte man goed voor de dag te komen! Wij zijn manworld.nl begonnen om een tof blog op te zetten voor iedere man die interesse heeft in product-analyses, leuke blogs over vakantiebestemmingen, Kleding, Accesoires of om meer te weten te komen over welke producten en diensten trending zijn. Onze missie bestaat dan onder andere ook uit iedereen die ons blog bezoekt, antwoord te geven op de mogelijke vragen die jij als lezer hebt, en bovendien leuke artikelen te schrijven om jou te amuseren.

Darling Magazine

Waar het begon als een geprint magazine die de kunst van het vrouw-zijn verspreidde is het nu ook een platform waar je je kunt laten inspireren en motiveren. Een bezoekje aan Darling Magazine en je voelt je meteen geliefd en alles behalve minderwaardig. De content op deze website geeft lezers kracht. Tussen de hoofdcategorieën cultuur, relaties, reizen, stijl en creativiteit vind je altijd wel een interessant artikel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een artikel over brieven die je naar je jongere ik zou hebben gestuurd of misschien wil je er wel achterkomen waarom dansen zo goed is voor je hersenen? Vandaag de dag is Darling Magazine in ieder geval zoveel meer dan alleen een geprint blad.

Bustle

Bustle legt onderwerpen die er écht toe doen bloot. Authenticiteit, onderlinge verbondenheid en het gesprek aangaan zijn kenmerken van deze website. Je vindt hier onder andere beauty nieuws waarmee je zelf gelijk wil experimenteren, fashion blogs waardoor je misschien wel van stijl verandert, boekentips waar je uren mee vooruit kunt, gezondheidsnieuws dat je ogen doet openen en entertainment blogs waar je blij van wordt. Bustle gaat in op de grenzeloze nieuwsgierigheid van mensen en spreekt richting de massa maar ook richting de weinigen.

Geniet van onze selectie geweldige blogs en artikelen voor mannen en vrouwen, enjoy goodlife!

Ontdek meer blogs met inspiratie op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.