goede-voornemens-voor-het-nieuwe-jaar
Kaique Rocha

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Een nieuw jaar een nieuw begin voor velen, wat is jouw beste goede voornemen of deed je alles al goed? We hebben voor jou een aantal goede voornemens op een rijtje gezet.

Top 5 goede voornemens:

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Hier komen ze dan de goede voornemens voor het nieuwe jaar:

#5 Stoppen met roken en te veel drinken

Het is cliché maar vaak genoeg hoor je het: volgend jaar stop ik met roken. Doe het nu ook een keer echt, het bevorderd je gezonde levensstijl en kost onnodig veel geld. Ook overtollig alcohol drinken is niet nodig, geniet maar drink met mate.

#4 Hit the gym voor een fitter lichaam

Een keer per week naar de gym gaan is net genoeg om in shape te blijven, maar met de feestdagen heb jij natuurlijk erg genoten van alle lekkernijen. Nu is het tijd om weer wat te gaan afvallen en in shape te blijven. Ga daarom minstens 2 x per week naar de sportschool.

#3 Meer genieten en minder stressen

Je werk kost energie en vraagt veel van je. Laat je niet gek maken en focus je alleen op het belangrijkste. Alle kleine dingen die je afleiden laat je vanaf nu los. Focus en actie. Zo heb je meer tijd om te genieten en minder om te stressen.

#2 Minder verplichtingen

Iedereen vraagt veel van je, een overschot aan gezellige etentjes en uitjes. Je vrienden en familie vragen je geregeld om wat leuks te doen. Maar soms is het ook goed om de opties open te houden en minder te moeten. Beloof minder, daardoor stel je ook minder teleur.

#1 Gewoon doen!

Het klinkt simpel en dat is het ook. Niet meer dingen uitstellen, gewoon meteen doen. En als het niet belangrijk genoeg is ook gewoon niet doen. Het nieuwe jaar ga jij in door waardevolle kansen te omarmen en het gewoon te doen.

Voldoe jij al aan deze top 5, bravo! Dan ben je door naar de volgende ronde. Succes met je voornemens, enjoy Goodlife!

Meer inspiratie voor mannen lees je op lifestyle platform mensgoodlife.