hoe-je-slechte-patronen-doorbreekt-voor-een-goodlife
hoe-je-slechte-patronen-doorbreekt-voor-een-goodlife

Hoe je slechte patronen doorbreekt voor een goodlife

Ja het nieuwe jaar is weer van start en dat betekent: Goede voornemens! In deze goodlife delen wij met jou 3 tips om die slechte patronen je leven uit te kicken. Neem het heft in eigen handen en houd dit keer die goede voornemens wél vol. Dit jaar wordt jouw jaar, let’s go…

[divider]3 Tips voor een goodlife[/divider]

TIP #1: Ontwikkel die goede patronen

Het bouwen van een goed leven begint bij het ontwikkelen van rituelen en patronen. Kleine stappen kunnen hierin een groot verschil maken! Wil jij meer sporten, maar heb jij geen idee hoe het in je leven past? Bouw dan eerst een patroon op waarbij je jezelf dwingt om een aantal keer per week bij de sportclub te zijn. Zet bijvoorbeeld die sporttas ingepakt en wel bij de voordeur neer. Zo kan je er simpelweg niet meer omheen als je het huis verlaat. Tijd voor een kwartiertje hardlopen? Doe het. Zo bouw je aan die goede patronen!

TIP #2: Kom niet in de verleiding

Het klinkt allemaal zo makkelijk.. Probeer verleiding zoveel mogelijk te voorkomen. Wil jij stoppen met snoepen? Haal dan simpelweg dat snoep niet in huis. Wat er niet is, kan je niet stiekem opeten. Makkelijk toch? Natuurlijk kan je jezelf wel trakteren op een lekker stuk fruit. Dat is nog eens gezond voor je ook.

TIP #3: Eerst zien dan geloven? Nee het is juist andersom!

You got this! Geloof in jezelf en dan komt the Good Life vanzelf. Ben bereid die knop om te zetten. Vergelijk niet met anderen, maar geloof in je eigen kracht. Stop met slecht nieuws kijken en focus je op het positieve. Je kan het altijd eens proberen en als het tegenvalt doe je het niet meer. Zo ontdek je veel meer nieuwe gewoontes die je helpen om meer van het leven te genieten. Wacht dus niet af tot een ander het doet. Jij bent aan zet!

Zet zelf de eerste stap naar een beter leven, jouw leven, enjoy goodlife!

[divider]Jim Kiwik: How to Break Bad Habits[/divider]

https://www.youtube.com/watch?v=CAd_FcfK63c&feature=youtu.be

Ontdek meer inspiratie voor mannen op lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.