thuiswerken-5-belangrijke-voordelen
thuiswerken-5-belangrijke-voordelen

Thuiswerken: 5 belangrijke voordelen

Reis jij regelmatig met het openbaar vervoer of sta je minstens een keer per week in de file? Dan is thuiswerken misschien wel een optie voor jou. Thuiswerken brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. 86% van de mensen geeft aan thuis productiever te werken (bron: HR Praktijk). Vaak bespaar je ook nog eens reiskosten en kun je zelf je tijd inplannen. Dit zorgt ervoor dat je als werknemer meer gemotiveerd bent. Ten slotte, schept thuiswerken een band van vertrouwen tussen werknemer en werkgever.

Kort samengevat brengt vanuit huis werken de volgende 5 wederzijdse voordelen:

1: Productiever dan op kantoor
2: Besparing reistijd en -kosten
3: Zelf je tijd inplannen
4: Nog gemotiveerder werken
5: Versterkt het vertrouwen

Wat is nu fijner dan je productief voelen op in plaats van op kantoor afgeleid worden? Een hoop tijd die je bespaart met reizen is ook heel fijn. En als jij zelf je eigen agenda bepaalt, dan maak je veel grotere stappen. Het motiveert mensen en versterkt ook het vertrouwen in jezelf en de collega’s om je heen. Kortom vanuit huis werken is de oplossing voor veel mensen die meer geluk willen halen uit hun leven.

Thuiswerken biedt een hele hoop voordelen en belangrijk voor jou is dat je de juiste balans weet te vinden tussen werken en privé. En dat doe je door regelmatig eens vanuit huis te werken. Even langer in bed blijven liggen en direct genieten wanneer het werk af is. Geweldig.

Meer inspiratie ontdekken? Lees verder op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.