volg-deze-top-5-mannen-blogs-voor-dagelijkse-inspiratie
volg-deze-top-5-mannen-blogs-voor-dagelijkse-inspiratie

Volg deze top 5 mannen blogs voor dagelijkse inspiratie

Tegenwoordig zijn er veel verschillende blogs voor mannen te vinden op het web. Deze richten zich allemaal op “de man van nu” en hun unieke manier van leven. Wij lichten in dit artikel de top 5 mannen blogs uit van dit moment. Een aanrader om jouw dagelijkse dosis inspiratie op peil te houden.

Sit back and relax. Hier komen ze, onze top 5 mannen blogs:

B4men

Barbier Jan Willem Huffmeijer geeft op b4men.nl de nodige informatie over uiterlijke en innerlijke verzorging. Op de blog B4men vind je dan ook artikelen over het innerlijk (psyche) en blogs over uiterlijke verzorging met als onderwerp bijvoorbeeld kapsels, fashion, scheren en baarden. Naast dit komen ook onderwerpen als interieur, auto’s, eten en drinken terug bij B4men. Kenmerkend voor deze mannenblog is dat het geschreven wordt op persoonlijke wijze, daarom volgen wij Jan Willem graag.

B4men, maakt het leven van een man mooier!

Manners

Op manners.nl vind je blogs geschreven voor de man die midden in het leven staat. Naast de nodige vermakelijke artikelen vind je informatieve content op dit platform. Stijl, gezondheid, carrière, films en series, auto’s en simpelweg het leven zijn onderwerpen die terugkomen op dit blog.

Lijfgids voor de man die midden in het leven staat.

The Dad

Op thedad.com wordt al het goede van het “vader zijn” besproken. Interessante en inspirerende content voor de vaders onder ons. Onderwerpen met betrekking tot stijl, technologie, lichaam, smaak en lifestyle komen terug. Want zeg nou zelf… De meest succesvolle vader is degene die het best geïnformeerd is. Elke week staat er weer een vader in de spotlight die geïnterviewd is met vragen als “wat is er nodig om een goede vader te zijn” en “hoe beïnvloed het vaderschap je dagelijkse leven”.

The truth is The Dad is not a person; it’s a lifestyle

De baard

De moderne man vindt bij debaard.nl het nieuws waar hij naar op zoek is. Van een classy man tot een rebelse meneer en van een echte gentlemen tot een “normale” rakker… Voor elke man zijn er genoeg blogs te vinden die zich richten op baarden (uiteraard) maar ook op onder andere alles met wielen, eten & drinken, lifestyle, technologie en media. Ook verschijnen er met regelmaat columns van verschillende schrijvers.

Het nieuwe mannenmagazine van Nederland.

The dudes

Bij thedudes.nl vind je actualiteiten gericht op mannen. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw merk, de nieuwste burger die je echt geprobeerd móet hebben of een mannenweekend in een vakantiepark… Bij the dudes vind je snel de informatie die je zoekt die geschreven is met een gezonde dosis humor.

Blog voor mannen met het laatste nieuws!

Ontwikkel je eigen lifestyle routine

Laat je inspireren en ontwikkel je eigen lifestyle routine, enjoy goodlife!

Check meer inspirerende artikelen op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.