Vacatures McDonald's Schiphol
Vacatures McDonald's Schiphol

Werken bij McDonald’s is zo gek nog niet

Als klein kindje kwam je hier vol enthousiasme genieten van je Happy Meal. Jaren later werd een Happy Meal iets minder interessant en kwam het grote assortiment aan burgers en andere lekkernijen in beeld. Bij McDonald’s zie je gezinnen genieten met elkaar, ouderen langskomen met hun kleinkinderen, de jeugd een lekkere snack halen en ga zo maar door. McDonald’s is een restaurant voor jong en oud en niet voor niets ’s werelds grootste keten van hamburger- en fastfoodrestaurants. In Nederland alleen al zijn er zo’n 252 McDonald’s restaurants te vinden.

[divider]Werken bij McDonald’s is zo gek nog niet[/divider]

In deze McDonald’s restaurants staan teams van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat de lekkerste burgers te bouwen, de meest frisse shakes te tappen en de typische McDonald’s frietjes te bereiden. We nemen een kijkje achter de schermen.

Op de werkvloer bij McDonald’s

Niet iedereen is altijd even enthousiast over werken bij McDonald’s. Toch is werken in deze fastfoodketen zo gek nog niet. Na een tijdje ben je in staat om het grote assortiment burgers te bereiden, de variërende McFlurry’s te creëren, de lekkerste frietjes te maken en alle andere onderdelen van het menu op tafel te zetten. Zo ben jij dan toch de oorzaak van al die lachende gezichten in het restaurant.

Naast het bereiden van onder andere die Quarter Pounders, Euroknallers, McNuggets en McWraps ben je samen met je collega’s bezig al het werk rondom en in het restaurant uit te voeren. De drijvende kracht achter het restaurant kunnen alle McDonald’s teams wel genoemd worden.

Naast het fijne gevoel dat tevreden klanten je kunnen geven, biedt een baantje bij de McDonald’s ook een goed salaris, een toffe werksfeer, flexibiliteit en afwisselende taken waarin je kunt leren en doorgroeien.

Vacatures McDonald's Schiphol

Maak het werk nóg leuker

Alle 252 verschillende restaurants hebben hun charme, maar de vacatures op Schiphol voegen toch wel een extra dimensie toe aan je werk. Een McDonald’s restaurant tussen de reizigers van alle uithoeken van de wereld, betekent dat je elke keer weer andere klanten voor je neus hebt. Schiphol is een plek waar mooie verhalen om de haverklap te vinden zijn en dus ook op jouw werkvloer. De een is helemaal ready voor een mooie backpackreis, de ander staat op het punt zijn familie in het verre Australië op te zoeken en ga zo maar door. De mensen zitten vol enthousiasme voor wat komen gaat en brengen dit enthousiasme graag over op jou.

De McDonald’s deuren blijven zich openen en dat betekent dat er meer en meer handen nodig zijn om bij elk restaurant de unieke McDonald’s beleving te creëren. Neem je een kijkje bij de vacatures op Schiphol en bouw jij de volgende burger? Enjoy goodlife!

Ontdek meer inspiratie op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.