Top 10 gadgets die elke man moet bezitten
Top 10 gadgets die elke man moet bezitten

Top 10 gadgets die elke man moet bezitten

Ben je op zoek naar een cadeau voor je partner, een vriend of wil je gewoon jezelf een keertje trakteren? Soms is de zoektocht naar hèt perfecte cadeau lastig. Wij hebben dè ultieme tips voor de gadgets die elke man zou moeten bezitten! Van praktische tools tot entertainment. Bekijk hier de must-have gadgets voor mannen die het leven nòg leuker en gemakkelijker maken!

De top 10 gadgets

  1. Slimme lamp. Een verlichtingssysteem welke verbonden is met internet en je helemaal af kunt stellen op jouw persoonlijke voorkeur, als je er eenmaal gebruik van maakt wil je niet meer zonder. Door schema’s in te stellen gaan de lampen zelfs automatisch aan- en uit op specifieke tijden. En dat ook nog eens in alle kleuren van de regenboog. Niet alleen sfeervol, maar ook nog eens veilig.
  2. Smart ring. Een smart ring is vergelijkbaar met een smartwatch. Het meet je gezondheid waaronder je hartslag, het aantal gezette stappen en verbrande calorieën. De ring is echter compacter, comfortabeler én nieuwer dan de smart watch.
  3. Drone. Deze gadget kan variëren van een op afstand bestuurbare speelgoeddrone tot een meer geavanceerde, met ingebouwde camera, GPS en nog veel meer functionaliteiten. Hoe dan ook, een drone is het ultieme gadget voor zowel kinderen als volwassenen.
  4. VR headset. Met een VR headset kun je naar allerlei locaties reizen, ervaringen opdoen en avonturen beleven. Ideaal voor de avontuurlijke tech-liefhebber.
  5. AirTag. Vaak je autosleutels, rugzak of portemonnee kwijt? Met de AirTag kun je je belangrijke items gemakkelijk en snel terugvinden met behulp van de ‘Zoek mijn’ app op je Apple apparaat.
  6. Elektrische wijnopener. Een elektrische wijnopener maakt het openen van een lekkere fles wijn nog nooit zo eenvoudig. Na één druk op de knop kun je gezellig samen proosten met je vrienden, familie of partner.
  7. Slimme weegschaal. Als je vaak bezig bent met je gezondheid of met sporten is het interessant om je progressie bij te houden met behulp van een digitale weegschaal. Van vetpercentage, spiermassa tot botdichtheid. Deze gadget meet het allemaal!
  8. Digitale vleesthermometer. Ben jij fan van barbecueën op bijvoorbeeld je kamado? Met een digitale vleesthermometer kun je ervoor zorgen dat je vlees altijd perfect gegaard is. Ideaal voor kookliefhebbers en barbecue fanaten.
  9. Bluetooth speaker. Draadloos en overal waar je bent muziek kunnen luisteren; dat klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in je oren!
  10. Elektrische tandenborstel met AI. Een tandenborstel die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om je poetsgedrag te analyseren, daarmee houd jij je mondhygiëne op peil.

Meer over gadgets?

Wil je meer lezen over lifestyle en gadgets? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.