denon envaya dsb
Denon

Overal muziek met de Bluetooth Speaker van Envaya

Muziek mag in het leven niet ontbreken en met een portable Bluetooth Speaker heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Een gezellige borrel in de tuin, een momentje voor jezelf, tijdens je werk of studie… Voor al deze tijdsbestedingen heb jij vast al een passende playlist. Een goede Bluetooth Speaker die deze muziek vervolgens kan afspelen, klinkt ons als muziek in de oren ;). Onze keuze hiervoor? De Envaya Bluetooth Speakers van Denon.

Envaya Bluetooth Speaker

De Envaya Bluetooth Speakers van Denon zijn momenteel beschikbaar in een drietal varianten, de DSB-250BT, DSB-150BT en DSB-50BT. Alle drie geven een heerlijk zuiver en vol geluid en ze zijn water- en stofdicht. De voornaamste verschillen tussen de types zijn de batterijduur en oplaadtijd. Verder? Zijn het alle drie geweldige Bluetooth Speakers. Zeer praktisch in gebruik en voorzien van moderne snufjes. Lees hieronder meer!

denon envaya dsb 250 black

Klein maar fijn

Een voor de hand liggend voordeel van deze luidspreker is dat hij compact is. Het kleine formaat zorgt ervoor dat je hem makkelijk in je tas kunt stoppen en overal mee naartoe kunt nemen. Deze kleine jongen is ideaal in ruimtes zoals de badkamer en het kantoor. De luidspreker neemt amper plaats in beslag en past dus prima op (bijvoorbeeld) de badrand. Op de vraag waar en wanneer je deze luidspreker kunt gebruiken, is het antwoord duidelijk: overal en altijd (op misschien de stiltecoupé in de trein na).

Water- en stofdicht

Wanneer je je luidspreker overal mee naartoe neemt, krijgt deze te maken met water en stof. Gelukkig is de Denon Envaya tegen deze problemen opgewassen en is hij water- en stofdicht. Tegen een duwtje vanaf de badrand kan hij dus wel tegen. Een wedstrijd wie het langste onder water kan blijven ga jij van Envaya ook niet winnen, de speaker blijft functioneren tot wel een half uur onder water.

Denon Envaya outdoor

Het geluid

Dan, het geluid(!), misschien wel het allerbelangrijkste aspect van een luidspreker. Je wilt immers genieten van je muziek zonder dat je je ergert aan slecht geluid. Ook bij het maken van de Envaya was dit een prioriteit voor de audioingenieurs. Via verschillende intelligente manieren hebben ze het ultieme geluid weten te creëren. Een grote passieve basradiator, ‘oversized’ drivers en signaal verwerkingstechnologieën kwamen hierbij te pas. Het eindresultaat mag er zijn. Een elegante luidspreker met heerlijk geluid als output.

Het gebruik van de Envaya is handig en praktisch te noemen. Je kunt de Bluetooth Speaker makkelijk bedienen vanaf je smartphone en met behulp van bluetooth zet je snel je favoriete nummers op. Met een extra Envaya luidspreker kun je ook nog eens een stereo-opstelling nabootsen. Envaya geeft een mooi geluid, heeft een strakke en elegante look en is gemakkelijk in gebruik, wat wil je nog meer?

denon envaya dsb 150 water stof

Ten slotte…

Zoals we al aangaven zijn de grootste verschillen tussen de drie uitvoeringen de batterijduur en de oplaadtijd. Heb jij urenlang van je favoriete muziek genoten en is het tijd om de Envaya Bluetooth Speaker op te laden? Dan duurt dit voor de DSB-250BT circa 3,5 uur, de DSB-150BT circa 3 uur en de DSB-50BT circa 2,5 uur. Vervolgens kun jij afhankelijk van het type circa 10 tot 13 uur lang weer genieten van muziek! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het volume. De voice activation al geprobeerd trouwens?

Bij ons staat de Envaya Bluetooth Speaker van Denon nu enkele weken op kantoor, gebruiken deze dagelijks en zijn meer dan tevreden. Voor ons is het een succesvolle combinatie van een moderne en elegante uitstraling gecombineerd met een hoogwaardig geluid en perfecte werking. Aanrader? Een 100% ja!

Ontdek nog meer audio nieuws voor mannen op het lifestyle platform mensgoodlife!