mooie-momenten-om-niet-te-vergeten
Westpark

Mooie momenten om niet te vergeten

Wat doe jij met de kiekjes van mooie momenten om niet te vergeten uit je leven? Foto’s maken doen we vaak, maar foto’s afdrukken steeds minder. Met een mobieltje of laptop foto’s bekijken gaat eenvoudig. Zonde! Want een echte foto die je kunt vasthouden heeft zijn eigen charme.

Geniet van de mooie momenten

Iedere dag gebeurt er wel iets bijzonders. Je geniet van een heerlijke opkomende zon, bekijkt de dwarrelende sneeuwvlokken, of ervaart een te gekke voetbalwedstrijd . Momenten zat om wat moois vast te leggen en dat doen we ook met onze mobieltjes! Waarom niet je foto’s als vanouds tastbaar maken. Niets gaat boven het vasthouden van mooie herinneringen in je eigen handen. Met afgedrukte foto’s kun je veel meer dan ze alleen bekijken. Hang ze op in je kamer, plak ze aan de deur of op jouw burea. Zo creëer jij sfeer gemaakt met jouw eigen herinneringen. Lekker old school foto’s afdrukken is dus zo gek nog niet.

Neem je mooie momenten mee

prynt-polaroid-cameraEen grote foto laten afdrukken bij de Hema of Kruidvat kan altijd, maar dat kan soms wat omslachtig zijn. Zeker als je snel één fotootje wilt hebben en die meteen ergens neer wilt zetten. Een Polaroid camera biedt uitkomst. Point, shoot, en klaar is kees. Een tastbare vastlegging van jouw mooie momenten, meteen in jouw handen. Hoe hip is dat?

“Eyes like a Shutter, Mind like a Lens”

Moeten we nu massaal Polaroid foto’s gaan maken? Nee, natuurlijk niet maar we moeten ons wel bewust zijn van het feit dat er veel mooie momenten zijn die het verdienen om te worden afgedrukt. Dat betekent dat je jouw mooiste momenten tot leven kunt brengen en delen met wie jij maar wilt. Heb je dus een leuke foto? Print hem uit en geef hem meteen aan je geliefde!

Maak ze met je Polaroid

Geen zin om op zoek te gaan naar een retro Polaroid? Wij introduceren je aan de oplossing. “Prynt” is een unieke mengeling tussen oud en nieuw. Dit apparaat sluit je aan op je (iOs / Android) smartphone, waarna je met slechts één klik een foto maakt en print. Net als een echte Polaroid. Je hebt geen Wi-fi, Bluetooth of inkt nodig, alleen een velletje speciaal fotopapier. Een absolute must-have voor iedere gadget liefhebber. Bekijk snel het onderstaande filmpje om nog een betere indruk te krijgen.

Polaroid 300 Instant camera

polaroid-300-camera Wil je toch liever een échte Polaroid? Dan schiet je met de Polaroid 300 Instant camera op moderne wijze net als vroeger onvergetelijke foto’s. Tijdens het stappen, een speciale gelegenheid of op je vakantie, neem je deze voordelige camera altijd mee. Deel de foto’s die in één ogenblik worden uitgedrukt met al je vrienden!

Een grootvoordeel is dat deze camera op batterijen werkt, handig als je foto’s wilt maken en net je accu (bijna) leeg is. Gewoon een nieuwe batterij erin, and you are done. Druk met deze gave gadget direct op 8,6 bij 5,3 cm grootte je mooiste momenten af en hang ze bij jou thuis op de koelkast of geef ze als cadeau aan je vrienden, familieleden of kennissen. Als je op de achterkant nog iets leuks schrijft en ze op de post doet heb je meteen weer die oude feeling terug.

Capture memories, enjoy Goodlife!