de-beste-smartphones-voor-de-social-media-expert
de-beste-smartphones-voor-de-social-media-expert

De beste smartphones voor de social media expert

Waar het ooit begon met grappige berichtjes op Hyves is social media vandaag de dag een serieuze business geworden. Er worden werkelijk miljoenen verdiend op deze fora en er is menig influencer zeer bekend door geworden. Bekender dan menig filmacteur dezer dagen. Het is dan ook een bron van vele potentiële inkomsten. Er zijn om die reden vele banen ontstaan, de vacatures voor social marketeers zijn dan ook niet te missen. Naast het feit dat er in deze beroepsgroep veel vraag naar werknemers is, is er nog iets zeer voordeligs aan werken binnen deze sector. Het zijn namelijk zeer flexibele banen, zowel qua tijd als plaats. Je hebt maar weinig spullen nodig, behalve dan een goed werkende smartphone. Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan, want de ene smartphone is de andere niet. Welke smartphone op dit moment de beste keuzes zijn voor de social marketeer of influencer? Het zullen wellicht niet de opties zijn die jij al eerste had verwacht!

Andere normen voor social media

Wat velen niet weten is dat er bij het professioneel gebruik van social media andere eisen komen kijken bij een telefoon dan gebruikelijk. Waar je dan aan moet denken? Het hebben van een goed geheugen, topkwaliteit camera en hoge resolutie beeldscherm zijn echt dé topprioriteiten. Het liefste zelfs een toestel met meerdere camera’s. Een voorbeeld van een toestel wat vandaag de dag hieraan voldoet is de Samsung A33. Deze smartphone is voorzien van maar liefst vijf camera’s waardoor in iedere omstandigheid er een mooi kiekje geschoten kan worden. Maar ook de Samsung A53 is een goede optie. Met zijn 64 megapixel camera zul je ieder detail zien. En de prijs? Die valt voor beide varianten ook nog reuze mee.

Tweede kans

Mocht je niet budget hebben voor bovenstaande varianten en toch een goede smartphone willen? Kijk dan eens naar de refurbished varianten. Deze zijn tweedehands, maar helemaal nagekeken door een expert. Daarnaast worden ze verkocht met een garantietermijn. Zo heb jij voor een leuk bedrag, toch een geode smartphone!

Kortom, je geld verdienen via online fora zoals Facebook en Instagram is van een hobby uitgegroeid tot serious business. Hierin actief worden is vandaag de dag een slimme keuze aangezien de banen voor het oprapen liggen en de kosten qua investering zeer gering zijn. Investeer echter wel in de juiste hardware en laat je niet verleiden tot de eerste de beste optie die zich aandient. Let op de harde kwaliteiten zoals camera’s en beeldschermresoluties. Zodra je dit doet, zul je zien dat jouw prestatie op de fora alleen nog maar toenemen!

Social media trends

Ontdek meer smartphone nieuws op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.