samsung qled tv
Samsung

De beste televisie ervaring met Samsung QLED

Je favoriete films en series? Daar moet je ultiem van genieten. Wij kiezen daarom voor de beste televisie ervaring met Samsung QLED. Deze nieuwe revolutie van Samsung is continue in ontwikkeling. Aanschouw jouw favoriete personages met een 100% kleurvolume voor een levensechte beleving. En daarnaast zijn de nieuwe QLED TV’s nog super modern ook en een stijlvolle aanvulling voor je interieur. Is je interesse al gewekt? Kijk dan eens op de website van Televisiewinkel voor mooie QLED TV’s.

[divider]Het nieuwe Samsung QLED[/divider]

Samsung QLED TV

Televisies zijn continue in ontwikkeling, zo ook bij Samsung. Het is niet altijd mogelijk om voortdurend mee te gaan in nieuwe rages of ontwikkelingen, maar op bepaalde momenten moet je wel! Wij hebben enkele jaren stilgestaan wat betreft de televisie bij ons in huis, maar sinds kort zijn wij toch echt om. De QLED van Samsung is subliem en wij gaan je vertellen waarom.

De voordelen van QLED TV

We starten met het interieur. Wij zijn van mening dat een mooie en stijlvolle televisie de uitstraling van je interieur versterkt. De QLED TV’s helpen hierbij. Met behulp van de Ambient Mode bepaal jij zelf de look van je TV wanneer deze uitstaat. Je laat hiermee de televisie opgaan in je interieur, door hem bijvoorbeeld te matchen met de kleuren van je muur, of juist door mooie kunstwerken te tonen. Het omgevingslicht van de TV wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht in je kamer. De bekabeling naar je televisie is er slechts een, en deze is nog eens vrijwel onzichtbaar afgewerkt.

De technologie van de televisie mag dan wel enorme sprongen vooruit maken, ook het ophangsysteem gaat hierin mee. Met de No Gap Wall-Mount hang jij je televisie als een waar kunstwerk aan de muur. Het kleurvolume van je scherm is optimaal. Met 100% kleurvolume is het kijken van films en series nog nooit zo mooi gewerkt. Zie jij de kleursensatie van prachtige natuurdocumentaires al voor je? Wij wel hoor!!

En dat is nog niet alles..

Ook gaaf is de toepassing van Contrast Elite. Een speciale antireflecterende laag die voorkomt dat een vervelende reflectie op je beeldscherm te zien is. Je beeld is verder waarheidsgetrouw en toont een maximale helderheid.

Wie echt van de snufjes is kiest voor One Remote Control. Al je apparaten in huis zijn gecombineerd in een afstandsbediening. Zo kun jij alles bedienen waar en wanneer jij maar wilt, plus je hebt nog maar een controller, in plaats van misschien wel vier die overal rondzwerven in je huiskamer. Koppelen met een handige app kan natuurlijk ook.. aan jouw de keuze!

Nog een laatste dingetje dan. De Smart Hub! Hiermee heb je al jouw entertainment op één plaats. Denk aan live TV, streaming diensten, games, externe bronnen en internettoepassingen. Deze Smart Hub maakt de QLED TV’s heel gebruiksvriendelijk.

Je leest meer over QLED en televisie op lifestyle platform mensgoodlife.nl!