tips-om-je-tv-ervaring-to-the-next-level-te-brengen
tips-om-je-tv-ervaring-to-the-next-level-te-brengen

Tips om je tv-ervaring to the next level te brengen!

We kijken gemiddeld zo’n 2,5 uur televisie per dag. Breng jij ook graag uurtjes door achter de buis? Dan heb je misschien wel iets aan deze tips, waarmee je je televisie experience naar een hoger niveau tilt. Lees ze eens door en kijk waar jij je voordeel mee kunt doen!

Een uitstekende televisie

Als je nog zo’n oud bakbeest hebt staan dan is het de hoogste tijd om in een nieuwe tv te investeren. Want zeg nu zelf, een goede kwaliteit televisie met heldere kleuren en een groot scherm zorgt pas echt voor die goede ervaring. Maar hoe vind je nu een goede tv? Surf even naar DeBeste.com, die voor jou de best geteste modellen op een rijtje zet. Ze updaten steeds de aanraders voor verschillende doelgroepen, zodat je het nieuwste model spot dat perfect bij je kijkwensen aansluit. Scheelt jou veel tijd in je zoektocht!

Het allerbeste geluid

De nieuwste televisies beschikken van zichzelf al over goed geluid, maar wie echt het maximale eruit wil halen die kiest voor een surround set. Zo heb je het gevoel dat dat vliegtuig werkelijk over je hoofd scheert, of dat die trein achter je door raast. Luister je graag muziek? Dat kan ook via de televisie. Als je een multifunctionele speaker zoekt dan kies je voor de beste bluetooth speaker. Die zijn draagbaar, zodat je ze bijvoorbeeld ook in de badkamer kunt gebruiken. Let er dan wel even op dat de bluetooth speaker in kwestie compatibel is met jouw televisie.

Nooit meer reclame

Ben je het zat dat je spannende kijkervaring steeds weer onderbroken wordt door reclame? Dan komen streamingsdiensten goed van pas. Om bijvoorbeeld alles van de Nederlandse tv te zien kun je kiezen voor een abonnement op NLZIET. Als je alleen RTL wilt kijken dan zit je goed met Videoland. NPO Plus is dan weer de keuze voor al het aanbod van NPO. Het fijne aan alle drie deze streamingsdiensten? Je kunt een gratis proefperiode starten. Zo kun je NPO en NLZIET een maand gratis kijken, en Videoland twee weken.

Toegang tot het grootste aanbod op televisie

Om zoveel mogelijk aanbod te hebben kun je kiezen voor tal van streamingsdiensten. We hebben in de voorgaande tip al benoemd dat je gratis proefperiodes kunt pakken op aanbieders van Nederlandse content, maar dat geldt ook voor diensten als Amazon Prime en Discovery Plus (maand gratis) en Canal Digitaal TV app (week gratis). Met die laatste kijk je sport via ESPN. Het voordeel aan abo’s op streamingsdiensten is dat je altijd toegang hebt tot het grootste aanbod. Je zit niet vast aan wat er op dat moment op tv is en kunt terugkijken wanneer je maar wilt. Na afloop van die gratis proefperiodes kun je natuurlijk altijd nog bepalen welke diensten voor jou het meest interessant zijn.

De perfecte zitplek

Naast een goede televisie en een groot aanbod aan programma’s, films, series en sport, is natuurlijk ook een comfortabele zitomgeving van belang. Zo schreven we al meerdere artikelen over het inrichten van de ideale mancave. Zorg dat je een barretje in de buurt hebt zodat je razendsnel een lekker drankje kunt pakken. Ga voor privacy, zodat je helemaal in de televisie gezogen wordt tijdens je favoriete voetbalwedstrijd of die spannende actiefilm. En natuurlijk mag een comfortabele bank of stoel ook niet ontbreken. Zo maak je je tv-ervaring helemaal compleet. Enjoy goodlife!

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle nieuws blog voor mannen, mensgoodlife.