the-inner-circle-dating
The Inner Circle

Van online naar offline dating met The Inner Circle

Waarschijnlijk heb jij vast wel eens gehoord van dating applicaties. Meestal moet je op deze apps oneindig lang swipen totdat je eindelijk iemand hebt gevonden die een beetje aan jouw wensen voldoet. Inmiddels zijn er best wel wat dating apps en ze lijken allemaal op elkaar. Althans, dat dachten wij in ieder geval.

Maar onlangs werd ons The Inner Circle geïntroduceerd. Dit is de enige dating applicatie die er naar streeft om gebruikers te laten ontmoeten in het echte leven in plaats van ze continu te laten swipen of chatten. Wij lichten hieronder toe hoe ze dit doen.

Echte profielen

Ieder nieuw lid wordt gescreend door een ècht persoon. Hij of zij checkt handmatig of de gegevens van het nieuwe lid kloppen. Oftewel, er zijn geen nep profielen en catfishers te vinden op The Inner Circle. Er wordt ook gecheckt of ieder lid wel een up-to-date profielfoto gebruikt op zijn of haar profiel. Bovendien wordt er gekeken of er geen gekke profielfoto’s gebruikt worden, bijvoorbeeld foto’s met naakte bovenlichamen of foto’s met Snapchat filters. Deze worden eruit gescreend.

Offline dating

Met deze app wordt offline daten wel heel gemakkelijk! Ieder lid krijgt namelijk een lijstje te zien met aanbevolen date plekken. Ideaal toch? Bovendien kun je deze plekken ‘liken’ en kun je zien wie deze date locatie nog meer heeft geliked. Perfect dus wanneer je de ideale date plek van je ultieme match probeert uit te vogelen. Zo kun je iemand gemakkelijk uitnodigen voor een drankje bij zijn of haar favoriete plek!

Face-to-face ontmoetingen

Voor degene die per se de ware liefde in het echt willen ontmoeten heeft The Inner Circle ook iets bedacht. Zij organiseren iedere maand een te gek member evenement. Van dakterras- tot kelderfeestjes, huisfeesten tot theekransjes, er zijn events voor ieder wat wils! Gegarandeerd dat het een leuk feestje gaat worden.

Dus ben je klaar met het steeds maar weer swipen naar links of rechts? En ben jij echt op zoek naar een leuke date? Meld je dan hier aan bij The Inner Circle!