echte-mannen-saus
Remia

Echte Mannen Saus van Remia

Speciaal voor de Heren onder ons is er een Echte Mannen Saus door Remia ontwikkeld, want als je een Man wil zijn moet je ook Eten als een Man. Zoals de fles ook zegt Meat is for Men, Vegetables are for Cows.

eche-manne-saus-remiaWe zien maar al te vaak dat mannen zich vol crèmepjes smeren, alcoholvrij bier drinken en de kinderen naar balletles brengen. Zelfs tijdens het Barbecuen verliezen wij als man terrein, dat kan echt niet meer. Kortom het is tijd om te laten zien dat er nog wel degelijk Echte Mannen bestaan!

De stoere fles van de saus straalt mannelijkheid uit en is een heerlijke toevoeging voor elk stuk vlees. Of je hem nu gebruikt als dipsaus of marinade, de krachtige “smokey” smaak zal een glimlach op je gezicht toveren en je testosteron doen borrelen.

Jan Kooijman en Sylvester Stallone als Echte Mannen

De Echte Mannen Saus van Remia is bekend geworden dankzij de te gekke commercial waarin Jan Kooijman samen met Sylvester Stallone de strijd aan gaat met een aantal smakeloze bandieten. Tijdens dit avontuur – waarbij rondvliegende kogels in overvloed zijn – leert onze Nederlandse acteur Jan te vechten als een tijger. Bevoorraad je snel met Echte Mannen Saus en dames let op, deze saus is “For Real Mean Only“.

If you want to Act like a Man, Eat like a Man! Bon Appétit and enjoy Goodlife.