gezond-eten-minder-suiker
stevepb

Gezond eten = minder suiker

In Nederland eten we gemiddeld 28 suikerklontjes per persoon per dag. En dat moet veel minder, zegt het Diabetes Fonds. Want ook als je geen diabetes hebt, is suiker erg schadelijk. Laten we die suikerproducten dus maar een keertje staan in het schap. Wij helpen je met de volgende suikervrije tips om je nog fitter te voelen.

4 suiker vrije tips:

  • Lees de etiketten!
  • Kook zelf met verse producten
  • Kies eens voor een suikervrij alternatief
  • Stop met comfort-food

Minder suiker eten is niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard. Ben je bewust van wat je eet en voor je het weet voel je je beter dan ooit tevoren. Je lichaam verdient een gezonder leven. Doe de Suiker Challenge, check That Sugar Film op Netflix & enjoy Goodlife!

Lees meer over gezonde voeding op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife. Gezond eten doe je door minder suikers te nemen en meer gezond voedsel te nemen. Kiezen voor gezond eten is kiezen voor goodlife. Op lifestyle nieuws blog mensgoodlife blijf je altijd op de hoogte van de laatste gezondheidstips en haal jij alles uit het leven. Kies dus voor mensgoodlife en ga nog gezonder door het leven.