Boss

Geur vol zelfvertrouwen

Altijd al op zoek naar dat gevoel van zelfverzekerdheid? Trots op jezelf zijn? Een geur vol zelfvertrouwen? Hoe gemakkelijk zou het zijn als je dit gevoel zelf creëert. Een keer sprayen en je bent heel de dag niet meer te verslaan.

Geur vol zelfvertrouwen

Geur vol zelfvertrouwen
Geur vol zelfvertrouwen

Met een frisse geur naar jouw werk of misschien wel voor een eerste date. Hier zal jij je geen zorgen meer om maken.

De signature geur van Boss is gemaakt voor mannen die zijn geboren voor succes. Fruitig sprankelende topnoten van citrusvruchten gemengd met de zoetheid van kaneel en een uitgesproken basisnoot van sandelhout maken deze geur tot een klassieker.

Ervaar zelf deze sensationele belevenis en gun jezelf en anderen een dag vol frisse geuren. Ruik lekker, verbeter hiermee je zelfvertrouwen en geef je imago een boost!

Hugo Boss is een geur die niemand kan ontgaan. Wees dan ook uniek en ga zelfverzekerd door het leven met deze mannelijke geur. Be refreshing and enjoy the inspiring world around you. Want wanneer jij je lekkerste geurtje op doet, weet je dat het menens is.

Heerlijk voor in de ochtend, wanneer je onderweg bent in de middag en voor de avond wanneer je jezelf klaar maakt voor een gezelligheid en romantiek.

Gun jezelf die boost, ga voor een Boss Bottled, enjoy goodlife!

Ontdek meer lekkere geuren op mannen blog mensgoodlife.