Dior-sauvage
Dior

Womaniser: Dior Sauvage

Dior heeft voor het eerst na tien jaar een nieuw gezicht voor haar gewilde mannen parfum “Sauvage” en dat is niemand minder dan Mr. Womaniser himself: Johnny Depp.

Womaniser: Dior Sauvage

Niet alleen Johnny Depp maar ook de nieuwe Sauvage is een echte womaniser. De meeste vrouwen hebben een bepaald mysteries en sexy beeld bij Johnny. Dior laat dit terugkomen met Sauvage, wat intense verwachtingen kan opwekken. Sauvage betekent namelijk “nobel en ruw”, aldus Dior. De natuurlijke ingrediënten, die uiterst zorgvuldig geselecteerd zijn, spelen hun spel in overdosis. De kruidige, frisse en aquatische geur prikkelt het dierlijke instinct. Dus wees erg voorzichtig heren.

De flacon

De flacon dankt haar grootsheid aan vele jaren technisch onderzoek en innovatie. Dankzij zijn sensuele zwarte design met een magnetisch geribbelde dop is het plaatje compleet.

Sauvage is dé opvolger van de in 1966 gelanceerde klassieker Eau Sauvage en behoort vanaf nu tot de top 5 geuren collectie van mannen. Wellicht ook wel bij jou?

Here’s Johnny

Dior heeft de Amerikaans acteur gestrikt die nog nooit eerder het gezicht van een geur geweest is. Bekijk snel het filmpje van Dior – Sauvage met als hoofdrolspeler: Johnny Depp.

Check deze lekkere Dior mannengeur en gezondheid artikelen op mannen blog mensgoodlife.