davidoff-cool-water-night-dive
Davidoff

Davidoff Cool Water Night Dive

De oriëntaalse geur straalt de aantrekkingskracht uit van een fijne, koele nacht. Deze op mastiekhout gebaseerde geur brengt intense gevoelens naar boven en laat je leven leidden door instinct.

Davidoff Cool Water Night Dive

Cool Water Night Dive is een aanvulling op de in 1988 door Davidoff uitgebrachte populaire geur Cool Water. Nu met nog meer nachtelijke touch, diep en puur tot in de kern. Het mastiek wordt versterkt door toevoeging van oriëntaalse geurnoten, kasjmier en salie. Wie Cool Water Night Dive op doet ervaart een heerlijk geurgenot van verfrissend koele munt en tintelend waterachtig fruit. Een ware, spannende sensatie.
cool-water-night-dive-davidoff
De flacon heeft Davidoff herkenbaar gehouden aan het origineel, met toevoeging van een geheel nieuwe interpretatie. De fles is lichtblauw vormgegeven en heeft echt de feeling van een prachtige, bijna mystieke oceaan in de nacht. Het zilveren logo symboliseert een weerspiegeling op het water.

De flacon is mysterieus, lokt uit tot verleiding en past hiermee perfect bij de uitstraling van het parfum als geheel. Strak, elegant en tegelijkertijd laat het zich over aan de eigen gevoelens en verbeelding. Deze nieuwe uitgave is een must have in de parfum collectie van elke man.

Ervaar het gevoel van zelfvertrouwen en charisma, met deze vernieuwende geur van, te verkrijgen in 50, 75 en 125ml. Bekijk de commercial voor een goede impressie van dit bijzondere product.