ontdek-de-heerlijkste-geuren-voor-mannen-in-2021
ontdek-de-heerlijkste-geuren-voor-mannen-in-2021

Ontdek de heerlijkste geuren voor mannen in 2021

De vele parfumreclames draaien er niet omheen… nee ze maken er eigenlijk zelfs goed gebruik van… De onlosmakelijke verbintenis tussen geur en aantrekkingskracht. Onze geur beïnvloedt de manier hoe anderen over ons denken. De parfum die je draagt zegt iets over jou als persoon, net zoals de boeken die je leest, de kleding die je draagt, de kroegen die je bezoekt en de muziek die je luistert. Het definieert wie je bent. Wij sommen een paar heerlijke geuren voor mannen voor je op! Welke past bij jou?

Jean Paul Gaultier – Le Male On Board

Een limited edition geur van Jean Paul Gaultier, dat is de Le Male On Board. De “zeeman” heeft Jean Paul Gaultier altijd al geïnspireerd en dit jaar voegt hij een nieuwe matroos toe aan de al bekende geuren voor mannen. Laat je meeslepen door de houtachtige tinten, de frisse bergamot, de energieke geranium en de zoete tonkaboon. Deze Le Male On Board vind je in de doorschijnende azuurblauwe torsoflacon met een licht streepjespatroon. Met slechts een paar druppels, kan je de hele open zee verleiden!

Hugo Boss Bottled

De Hugo Boss Bottled vind je in een flacon met klassiek ontwerp. In deze warme en elegante geur vind je top- en hartnoten van appel, geranium en kaneel naast de mannelijke basisnoten van sandelhout, ceder en vetiver. De geur doet je denken aan kleine geluksmomenten die je ervaart tijdens je dagelijkse bezigheden. Zoals alle Boss geuren, benadrukt ook deze favoriet de sterke persoonlijkheden van de man. Deze geur past meer dan perfect bij de moderne, eigentijdse man.

Blue de Chanel

Een verleidelijk karakter, tijdloos en een beetje mysterieus… Dat alles in een blauwe flacon met de naam Blue de Chanel. De man die Blue de Chanel draagt laat niet zomaar over zich heenlopen, hij is vastberaden en beslist zelf over zijn lot. Kracht en elegantie komen samen in deze geur. Citrusvruchten, houtachtige tinten, gedroogde ceder en sandelhout… De formule voor het maken van dit warme en sensuele succes.

Vind tussen alle geuren voor mannen jouw favoriet, enjoy goodlife!

Vind meer geuren op het lifestyle nieuws mannenblog mensgoodlife.