alles-wat-jij-moet-weten-over-smok-coils
alles-wat-jij-moet-weten-over-smok-coils

Alles wat jij moet weten over Smok Coils

Een e-sigaret kent veel voordelen ten opzichte van een gewone sigaret. Het bevat minder schadelijke stoffen, kost minder geld, stinkt niet en je kunt eenvoudig zelf de hoeveelheid nicotine bepalen. Een e-smoker bestaat uit een batterij met vermogen, een tank voor de liquid en het belangrijkste onderdeel van de e-sigaret is de coil. Dit is het onderdeel van de e-sigaret dat de verdamping mogelijk maakt uit de vloeistof. De coil zal met enige regelmaat vervangen moeten worden. Vaak is dit ongeveer na twee weken het geval, afhankelijk van gebruik. In dit blog vertellen we alles wat je moet weten over Smok Coils.

Materiaal coils

Een coil zit in de atomizer (het gehele apparaat) en bestaat uit een of meerdere gloeispiraaltjes, met erom of erin katoen, die worden verwarmd door de batterij. Het katoen neemt vervolgens de vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, op. De batterij zal de liquid doen laten verdampen.

Wanneer moet je een coil vervangen?

Hoe je een coil moet vervangen is afhankelijk van je e-sigaret. Je zult vanzelf ook wel merken als je de coil moet vervangen, want de smaak zal dan minder worden of zelfs een tikkeltje verbrand smaken. Bovendien kun je het ook aan de buitenkant van je apparaat zien als het vervangen moet worden. Het katoen is dan donkerder geworden en er zit een beetje aanslag op.

Hoe vervang je het?

Allereerst zet je de e-sigaret uit en vervolgens vervang je de coil tegelijkertijd met een paar druppels e-liquid. Laat hierna de vloeistof een kwartier intrekken. Iedere e-smoker heeft een eigen coil nodig om een zo goed mogelijke damp te kunnen leveren. Je kunt bij de meeste e-smokers kiezen voor een lage of hoge weerstand. Bij een hoge weerstand wordt er minder damp geproduceerd dan bij een lage weerstand. De weerstand wordt uitgedrukt in ‘Ohm’. Dus verdiep je van te voren goed in welke jij nodig hebt.

Smok Coils

De Coils van SMOK zijn krachtig en zijn alleen geschikt voor de e-sigaretten van SMOK. Wil je een SMOK coil kopen maar weet je niet welke je wilt? Bekijk dan de website en neem contact met ze op!

Vervang op tijd je coil als je voor de beste verdamping gaat, enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over gezondheid en lifestyle? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.