wat-is-de-beste-e-sigaret-voor-jou
Jassir Jonis

Wat is de beste E-sigaret voor jou?

Een E-sigaret wordt door veel mensen gebruikt als een alternatief voor het roken van een sigaret. Ben jij aan het twijfelen om te stoppen met roken? Dan kan dit alternatief jou misschien wel helpen minder te roken of zelfs te stoppen met roken! Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar op de markt. Vaak vragen mensen zich af welke de beste is, waar ze te verkrijgen zijn en welke het meest op een normale sigaret lijkt. Wil je misschien een e-smoker kopen? Lees dan de kenmerken van alle verschillende soorten E-sigaretten in dit artikel.

Wegwerp E-sigaret

De wegwerp E-sigaret bestaat uit een batterij, verdamper en een cartomizer. De verdamper bestaat meestal uit een stukje katoen of lontje. Dit neemt de vloeistof uit de tank op. Een cartomizer is een vloeibare cartridge. Deze materialen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Hoe lang je met deze E-sigaret kunt doen hangt af van het merk. Je kunt een wegwerp variant kopen om uit te proberen of het roken van een E-sigaret je bevalt. Mocht het je niet bevallen, dan heb je in ieder geval niet heel veel geld gespendeerd aan een dure variant.

[divider]Wegwerp vs. oplaadbaar[/divider]

Oplaadbaar met cartridge

In tegenstelling tot de wegwerp variant, is de oplaadbare E-sigaret ontwikkeld voor veelvuldig gebruik. Letterlijk, want je kunt deze dus gewoon telkens bijvullen. Dit doe je eenvoudig met een cartridge. Veelal wordt deze sigaret gerookt door gemiddeld intensieve gebruikers.

Oplaadbaar met vloeistof

Deze E-sigaret wordt gevuld door middel van een navulvloeistof. Vaak kost een navulvloeistof minder dan een cartridge. Vaak wordt deze gerookt door intensieve rokers. Deze sigaret bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk: de batterij, de vloeistoftank, de verdamper en het mondstuk. De verdamper moet na ongeveer drie tot vier weken vervangen worden. Bovendien zijn de vloeistoffen in veel smaken verkrijgbaar.

E-sigaar

De E-sigaar doet zijn naam waar, het is namelijk een E-sigaret in de vorm van een sigaar. Deze sigaar is ook verkrijgbaar in zowel een oplaadbare als wegwerpversie. Je kunt ze bijna niet van een echte sigaar onderscheiden!

Beste E-sigaret

Wat de beste keus is hangt af van hoeveel je rookt en wat je doel is. Wil jij beginnen met het roken van een E-sigaret, kies dan voor het starterspakket van SmokeSmarter. Wellicht kan het je helpen om helemaal te stoppen met roken. Want we weten het allemaal, roken is nou eenmaal slecht voor onze gezondheid. En dat geldt ook voor het roken van een E-sigaret. Maar als je het toch doet, is een minder schadelijke oplossing wellicht een optie.

Wil jij meer lezen over lichaam en gezondheid? Lees dan snel verder op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.