De beste baardverzorging met de scheerkist
Klein

De beste baardverzorging met de scheerkist

Breng je scheerervaring naar een nieuw level, kies voor de beste baardverzorging met de scheerkist van Mijnbaard.nl. Een echte must-have voor ieder gentleman.

De Scheerkist

scheerkist-mijnbaard

Een scheerkist is letterlijk dát, een kist vol met scheerspullen. Niet zomaar wat spullen nee, met de kwaliteitsproducten van het Duitse merk Mühle scheer je gegarandeerd als een baas. De scheerkist is een praktisch staaltje kwaliteit.

De scheerkist is ontworpen in een tijdsbestek van twee jaar, heeft een nostalgische look en is zorgvuldig samengesteld naar de wensen van mannen met verschillende scheerstijlen. Je scheerapparaat kan helaas wel in de prullenbak, dit is voor de échte natscheerder.

De beste baardverzorging

In combinatie met een unieke scheerbeleving brengt de scheerkist je de beste baardverzorging. Aan alles is namelijk gedacht. De luxe kist van elzenhout, voorzien van een piano zwart hoogglans lak, beschikt over een kantelbare spiegel en is beschermd tegen vocht. De kist beschikt over kwasthouders, opberglades en rubber voetjes. Je kunt het dus overal gebruiken, handig wegzetten en het is nog een designobject ook. Een eyecatcher in de badkamer van iedere gentleman.

de-scheerkist

De scheerkist is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, allen voorzien van Mühle producten. Waarom er gekozen is voor dit merk? Omdat Mühle zelf hoge eisen stelt aan haar producten, net als de makers van deze scheerkist. De zorg en aandacht die gestoken is in het ontwerp van de kist, ervaar je ongetwijfeld in de kwaliteit van de producten die er in zitten en tijdens het scheren.

De basisuitvoering bestaat uit een scheermes, scheerkwast, aluinstick, scheerzeep, RVS scheerkolom en velours zak. Pak de kist in deze velours zak en je kunt hem overal veilig mee op reis nemen. Erg handig, nooit meer zonder!

Producten van Mühle

Wist je dat Mühle als slechts een van de weinige specialisten handmatig haar dassen borstels produceert? Dit materiaal is zeer kostbaar en vergt dus uiterste vakkundigheid bij het inbinden van de borstels. Een staaltje vakmanschap wat past bij de scheerkist. Verder maakt Mühle bijvoorbeeld bij haar zeep, crèmes en lotions, gebruik van zorgvuldig geselecteerde plantaardige grondstoffen. Denk hierbij aan bijenwas en mineralen, goed voor een optimaal gehydrateerde huid.

De scheerkist op een missie

De makers hebben een heldere missie: ”De scheerkist terug in elk huishouden”. Zo faciliteren ze iedere hoogstaande parfum-detailhandel en drogisterij in Nederland met dit topproduct. Bij het zien van de kist moet een man zich blij voelen, hem niet willen missen. Verder is het doel van de kist om functionaliteit met schoonheid te combineren en een alledaagse scheerbeleving als uniek te ervaren. Elke keer weer.