scheermesje glad
bezik

Scheermesje glad

Heb jij er ook genoeg van dat je iedere keer te horen krijgt dat jij je moet scheren of dat je baard prikt? De oplossing is simpel; ga voor “scheermesje glad”. De baardloze look met een zijdezachte huid. Je vriendin zal smelten voor je en het maakt gelijk je leven een stuk makkelijker. Scheermesje glad kan je worden met de Gilette aanbiedingen op Voordeligscheren.nl.

[divider]Betekenis: Scheermesje glad[/divider]

Betekenis ‘ scheermesje glad ‘ (bron: Van Dale)

scheer·mes·je (het; o; meervoud: scheermesjes)
1 mesje, in houder bevestigd, voor het scheren

glad (bijvoeglijk naamwoord; vergrotende trap: gladder, overtreffende trap: gladst)
1 effen, vlak; niet ruw
2 glibberig
3 slim, gewiekst

Samengevoegd kan je tot de conclusie komen dat het woord “Scheermesje glad” simpelweg betekent dat je slim bent geweest om niet te ruw tegen je vriendin te zijn wanneer je haar kust. De prikkels van je baard vindt ze niet fijn en daarom gebruik jij het mesje – dat in de houder bevestigd is – om de haren op je kin te scheren tot een glibberig oppervlak.

Voordelen scheermesje glad

Naast een tevreden partner, levert het je ook een frisse, jongere en professionele look op. Zo word je op je werk vaker serieus genomen en ziet men dat je een verzorgend karakter hebt. Ook voor kalende mannen biedt het een mogelijkheid om de haardos die er nog is, voller te doen lijken waardoor je automatisch jonger lijkt.

Echter kost scheren tijd en geld, en laten we hier nou net een efficiënte oplossing voor hebben gevonden. Vaak gebruikt men een scheermesje circa 6 scheerbeurten (dit afhankelijk van de haardikte, de hoeveelheid zon en je scheertalent). Hiermee kom je al snel uit op minstens 17 mesjes per jaar, met de gemiddelde kosten van 5 euro per mesje kost je “scheermesje gladde look” al snel 85 euro per jaar. Dat is best wel wat geld, maar we hebben een oplossing!

Goedkope scheermesjes van Gillette koop je bij Voordeligscheren.nl, de webshop waar je de beste prijs betaalt voor scheermesjes. Onze redactie kent dit bedrijf erg goed en raadt als loyale klant anderen deze site zeker aan. Wanneer je voor 21 uur bestelt, heb je het de volgende dag gratis in huis en kan het feest beginnen. Ga voor scheermesje glad, enjoy Goodlife!

[button color=”grey” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.voordeligscheren.nl/scheermesjes-man/gillette-scheermesjes-mannen”]Koop goedkope Gilette scheermesjes[/button]