lege-bankrekening-dat-doen-we-niet-meer
Minerva Studio

Lege bankrekening, dat doen we niet meer

Controle hebben over je financiën geeft rust, financieel fit zijn is je zaken op orde hebben en houden en daar helpt het tv programma “Hoeveel ben jij waard” met als betrokken bank de ING bij.

Lege bankrekening, dat doen we niet meer?

Druk maken om geld

Waarom zou jij je druk maken om geld als jij weet dat je financiële situatie op orde is en je kunt voldoen aan je betalingsverplichtingen? In het programma van Viktor Brand van het tv programma “Hoeveel ben jij waard?” (SBS6) wordt dit thema tot in detail belicht.

hoeveel-ben-je-waard

ING helpt Nederland bewuster te maken van hun financiële situatie. Dit doen zij door jouw financiële situatie in kaar te brengen. Zo zorg jij dat je bankrekening nooit meer leeg is, want dat doen we niet meer! We moeten over dit thema gewoon kunnen praten en elkaar helpen het overzicht weer terug te krijgen. Zo ben je altijd op de hoogte van je inkomsten en uitgaven, woonsituatie, vermogen en je pensioen.

Financiële rust

Goodlife betekent voor velen in alle rust kunnen genieten van de dingen om je heen. Zo kun je veel meer genieten als je weet waar jij aan toe bent, of sterker nog als jij je er niet druk over hoeft te maken. Samen met Viktor gaat het programma met jou de discussie aan om te zien hoeveel jij waard bent, want ook al heb je een huis… Van stenen kun je niet eten! Bekijk daarom snel het filmpje en kom erachter hoeveel Cindy en Rudy de Jonge waard zijn.

Hoeveel ben je waard?

Iedere woensdag op SBS6 om 21:30 uur wordt “Hoeveel ben je waard?” uitgezonden. Wellicht dat jij er inspiratie op kunt doen en er praktische tips uit haalt van de financiële experts in het programma. De ING kan je hier natuurlijk ook een handje bij helpen, het draait er immers om lekker in je vel te zitten. Benieuwd hoe jij erachter kunt komen hoeveel jij waard bent? Check dan snel “Hoeveel ben je waard” en enjoy Goodlife!

Lege bankrekening

Dat doen we niet meer. Lees snel onze andere financiële blogs op mensgoodlife.