Verzekeren-anno-nu-met-Anderzorg
Uncinc.nl

Verzekeren anno nu met Anderzorg

Voor de waaghalzen of juist klunzen onder ons is het een geruststelling om te weten dat je heel gemakkelijk verzekerd bent voor ongelukkige pechgevalletjes. Kies voor het verzekeren anno nu met Anderzorg.

[divider]Verzekeren anno nu met Anderzorg[/divider]

Makkelijk en snel verzekeren

De verzekeringsmaatschappij Anderzorg is onderdeel van Menzis en een redelijk nieuwe speler op de markt. Gelanceerd als prijsvechter van Menzis maakt Anderzorg het verzekeren zeer aantrekkelijk. Nu is een verzekeraar niks spannends, Anderzorg is echter wel degelijk ‘anders‘. Ze spelen in op de behoeften van de maatschappij, namelijk het volledig digitaal met je communiceren en samenwerken! Niet langer hoef jij je hoofd te breken over die moeilijk te begrijpen declaratieformulieren. Het gedoe met de post en maar afwachten of alles goed aan komt is ook verleden tijd.

Anderzorg werkt erg simpel. Een paar clicks, een fotootje of scan uploaden en vervolgens je selecties bevestigen. Meer hoef jij in principe niet te doen en toch is je declaratie ingediend, makkelijk! Uiteraard dien je wel een aanmeldprocedure te doorlopen en een polis samen te stellen, maar ook dit gaat zeer eenvoudig online.

Anderzorg

Jezelf goed verzekeren is daarnaast heel belangrijk, ongeacht de zorgverzekeraar die jij kiest. Afhankelijk van je situatie en je levenswijze (gevaarlijke sporten bijvoorbeeld) stel jij je eigen zorgpakket samen. Hoe goedkoper hoe beter, horen wij je nu denken, maar kwaliteit voert in dergelijke keuzes toch wel de boventoon. Anderzorg staat garant voor een scherpe prijs en goede kwaliteit (7,7 op independer.nl). Een rede dus om eens goed te kijken wat ze jou te bieden hebben.

Succes met het vinden van een passende verzekering, zo ga jij met een gerust hart nieuwe uitdagingen tegemoet!

Meer weten? Bekijk het leuke filmpje bovenaan de pagina!

anderzorg-logo-verzekeren