daarom een rugzak
daarom een rugzak

Daarom een rugzak

We gaan steeds vaker op reis, boeken een leuke stedentrip, kiezen voor een lang weekend weg of een dagje op pad. En voor al deze leuke en niet te missen to-do’s die het leven nog mooier maken, heb je ook de nodige spullen om mee te sjouwen. Daarom een rugzak! Zodat jij alles mee kunt nemen wat je nodig hebt én de items waar je niet zonder kunt. Er zijn enorm veel soorten en maten, dus wij helpen je een beetje op weg met het maken van de juiste keuze.

[divider]Daarom een rugzak[/divider]

Welke rugzak kies jij?

Eerst even over ons, en daarna ben jij aan zet! Wij gaan je helpen met het kiezen van de perfecte rugzak. Wij gaan je in het kort wat informatie geven over de verschillende soorten rugzakken en waar je op kunt letten. Bepaal eerst tot welk doel je rugzak moet dienen. Is het een rugtas die je gaat dragen naar school, waar je schoolboeken en laptop in moet passen? Is het een alledaagse rugzak met alleen de hoognodige spullen, en moet deze meer fashion uitstralen? Of heb je behoefte aan een rugzak die tegen een stootje moet kunnen omdat je er (voor een langere tijd) mee op reis gaat? Allemaal zaken die mede bepalen welke rugzak jij het beste kunt kiezen.

Wat ga je meenemen?

Is je doel bepaald? Mooi! Dan nu de volgende vraag.. hoeveel moet er ongeveer in de rugzak passen? Is het een hele pallet aan schoolboeken of alleen een laptop met wat extra accessoires?

Op reis, is er een groot verschil tussen een gewone rugzak en de populaire backpack. Een backpack kies je vooral om dagen, al dan niet weken of maanden aan een stuk mee te reizen en uit te leven. De backpack moet een grote opslagcapaciteit hebben, tegen een goede hoeveelheid regen kunnen en voorzien zijn van bijvoorbeeld een waterbestendige omtrek hoes en veel verschillende opbergvakken. En al helemaal belangrijk.. een goede draagconstructie zodat jij deze moeiteloos uren aan een stuk op je rug kunt dragen.
Iets minder fanatiek maar wel behoefte aan een rugzak met voldoende opslagruimte? Dan heb je wellicht behoefte aan een fijne wandelrugzak. Hier kan veel in en je kunt er een paar dagen mee op pad.

Onze favoriete keuze

We hebben je in het kort wat opties gegeven om over na te denken bij het maken van de ideale keuze. Wij helpen je graag nog wat verder op weg door een van onze favorieten met je te delen, namelijk de Fjallraven rugzak. Wat maakt Fjallraven zo bijzonder? Voor ons is dit het comfortabele ontwerp, tijdloosheid en langdurig gebruik. De diversiteit in het aanbod van Fjallraven is groot. Voor ieder wat wils en mooie opties voor alle eerder genoemde situaties. De Fjallraven rugzakken zijn geschikt voor scholieren, outdoor liefhebbers en fanatieke reizigers. De kwaliteit van het merk spreekt voor zich. Deze rugzakken kunnen zeker tegen een flinke stoot.

Lees meer over rugzakken en reizen op lifestyle platform mensgoodlife!