kies-voor-een-stijlvolle-en-duurzame-dakine-rugzak
kies-voor-een-stijlvolle-en-duurzame-dakine-rugzak

Kies voor een stijlvolle en duurzame Dakine rugzak

Vanuit praktisch oogpunt kun je in een rugzak makkelijk veel spullen meenemen van A naar B. Los daarvan, is de Dakine rugzak ook nog eens ontzettend stijlvol en duurzaam. Naar school, naar de sportvereniging, in je vrije tijd of om te reizen, deze rugzak is multifunctioneel. De Dakine rugzakken worden steeds populairder en wij weten waarom!

Over Dakine

Dakine is in 1979 door Rob Kaplan opgericht op Hawaii. Allereerst ontwierp hij alleen surfplanken voor surfers en windsurfers. Doordat hij veel connecties had met surfers en sporters kon hij de producten telkens weer doorontwikkelen en kwalitatief steeds beter maken. De producten moeten in ieder geval de avontuurlijke geest en het gevoel van vrijheid uitstralen. In de loop der jaren kwamen er steeds meer producten op de markt, zoals bijvoorbeeld rugzakken en materialen voor andere sporters. Dakine is dus inmiddels voor iedereen, er zijn items voor extreme sporters maar er is ook keuze uit casual streetwear en vrijetijds rugzakken. Ieder voorjaar komt er een nieuwe Dakine collectie met rugzakken uit. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 1.000 type rugzakken.

Bij Dakine staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij het produceren van rugzakken.

dakine-hawai

Waarom kiezen voor een Dakine rugzak?

Doordat deze rugzakken oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor sporters zijn ze van kwalitatief hoogwaardig materiaal en zijn ze waterdicht. Zo blijven je spullen droog als je door een typische Nederlandse plensbui fietst of wandelt. Deze rugzakken zijn ook fijn omdat ze van zichzelf niet zwaar zijn. Hierdoor verlaag je de kans op rug- en nekklachten. Hij zit comfortabel om je schouders door de verstelbare en gewatteerde banden en het rugpaneel. Met de borstbanden kun je de belasting van extreme gewichten verdelen. Los van deze fijne voordelen, is het allerbelangrijkste natuurlijk dat er genoeg spullen in de rugzak kunnen. Welke inhoud je nodig hebt is afhankelijk van waarvoor je de rugzak gaat gebruiken. Een backpack heeft bijvoorbeeld vaak een inhoud van ongeveer 80 liter. Voor een schooltas is vaak een inhoud van ongeveer 20 liter voldoende.

Houd jij van avontuur en sta je sportief in het leven? Dakine got your bag, enjoy Goodlife!

Ga jij voor de Dakine WNDR Pack, Wonder, Campus, Essentials Pack of 365 Pack? Bekijk alle modellen eenvoudig online. Wil jij meer lezen over reizen en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle magazine voor mannen, mensgoodlife!