zomervakantie-voorbij-met-deze-rugzak-ga-jij-weer-goed-van-start
BALR

Zomervakantie voorbij? Met deze rugzak ga jij weer goed van start!

De zomervakantie is helaas alweer voorbij. Misschien heb je heerlijk genoten van de zon en de zee in het buitenland, of heb je heerlijk liggen bakken in je eigen hete tuin. Het mooie weertje houdt nog even aan, maar we moeten helaas wel weer gewoon aan de bak. En dan komt een mooie rugzak maar al te goed van pas!

[divider]Met deze rugzak ga jij weer goed van start[/divider]

Rugzak als must-have

De ideale rugzak is vaak niet 1-2-3 gevonden. Het aanbod is groots en de prijzen zijn soms niet overtuigend. Vandaar dat wij je graag een handje willen helpen door je te verwijzen naar Brandfield. Deze shop is stijlvol en laat jou ongetwijfeld een aantal droom rugzakken zien. 

Merken als balr, Rains, Sem Lewis, Cowboysbag, Guess, Eastpak, Fjallraven en nog veel en veel meer, sieren de webshop. De modellen variëren van klassiek tot sportief. Je kunt dus een rugzak uitzoeken die past bij verschillende gelegenheden. Als je een kantoorbaan hebt, wil je wellicht een classy model van leer, waar de mannen jaloers op zijn en de vrouwen voor vallen. Kleding (of stijl) maakt de man, en met deze tassen is het absoluut stijl gegarandeerd! 

Als je een meer flexibele baan hebt en je wellicht na je werk gelijk de sportschool in duikt, is er ook een assortiment om bij weg te dromen. De rugzakken die je op Brandfield vindt zijn casual, trendy en klassevol. Qua formaat zijn de opties ook breed zat. Wellicht vind je het fijn om je werkattributen en gymkleren in een tas kwijt te kunnen, of misschien vind je het fijn om gelijk voor beide opties iets fraais aan te schaffen. 

Festival rugzakken

Je kunt ook nog uitwijken naar hippe festival tassen of rugzakken als je echt nog geen afscheid van de zomer kunt nemen – we feel you. Tevens is een fijne rugzak uiteraard ook altijd een fraai verjaardagscadeau. Liever een fijne rugzak die je elke dag met je meedraagt dan een aantal kratjes bier toch? Kies iets voor jezelf uit, of voor je (beste)vriend en ontvang of geef, een cadeau waar elke man daadwerkelijk blij van wordt. 

Er is nog veel meer…

Houd de website tevens in de gaten voor het allernieuwste aanbod. Zo weet je zeker dat je nooit meer wat moois misloopt! Naast rugzakken hebben zij namelijk nog heel veel ander moois, dus kijk je ogen uit en creëer je meest stijlvolle look ooit! Veel shopplezier, and you’re welcome. Enjoy goodlife.

Ontdek meer mannenmode op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.