populaire-rugzakken-voor-zowel-mannen-als-vrouwen
populaire-rugzakken-voor-zowel-mannen-als-vrouwen

Populaire rugzakken voor zowel mannen als vrouwen

Bijna elk huishouden heeft wel één of meerdere rugzakken in de kast liggen. Een rugzak wordt bijna overal voor gebruikt. Om boeken mee te nemen naar school. Tijdens stedentrips om belangrijke spullen in op te bergen. Of om je spullen in te vervoeren wanneer je naar de sportschool gaat. Dit zijn slechts drie redenen om een rugzak aan te schaffen. We kunnen waarschijnlijk nog wel even doorgaan. Heb jij op dit moment nog geen rugzak? Of is de oude rugzak aan vervanging toe? Dan ben je natuurlijk heel benieuwd welke rugzakken op dit moment populair zijn. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Fjallraven

Het Scandinavische merk Fjallraven is mogelijk bij de wat oudere generatie nog niet heel bekend. Dit merk is in opkomst en vooral populair onder jongeren. Deze rugzak wordt gebruikt om boeken mee te nemen naar school. Dankzij het compacte formaat is deze rugzak ook heel geschikt voor een stedentrip.

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg keus in verschillende kleuren en formaten. Ook de kleintjes moeten natuurlijk spullen meenemen naar de opvang. En wanneer dat nodig is doe je dat natuurlijk geheel in stijl met een moderne rugzak van Fjallraven.

The North Face Borealis

Dit merk is met name bekend als outdoor merk. Goed om te weten is dat deze rugzak is voorzien van een waterafstotende laag en hierdoor goed tegen een regenbui kan. Ideaal voor scholieren die dagelijks met hun boeken, laptops of tablet naar school moeten fietsen. In Nederland regent het regelmatig en dan wil je natuurlijk wel dat je spullen beschermd zijn.  De Borealis beschikt daarnaast over een groot aantal opbergvakken. Handig om je laptop in op te bergen en de steekvakken aan de zijkant zijn geschikt voor bijvoorbeeld een flesje water. Dat maakt deze rugzak ook heel geschikt om te gebruiken tijdens stedentrips.

De klassieke Eastpak

Bijna iedereen kent de klassieke Eastpak rugzak. Waarschijnlijk heb je dit model zelf ook gehad of zelfs nog ergens in de kast liggen. Het model out-of-office is nog altijd één van de populairste merken op dit moment. Het hoofdvak is voorzien van een gewatteerd vak voor je laptop. Daarnaast is vak aan de voorkant handig om snel wat kleine spulletjes op te bergen. Dit vak wordt vaak gebruikt door scholieren om een etui met schrijfgerei in op te bergen. Ook kan je dit vak goed gebruiken om snel je smartphone in op te bergen om deze vervolgens later weer snel bij de hand te hebben. Tegenwoordig is met name dat laatste ook niet heel onbelangrijk.

Back to school met Eastpak rugzakken, enjoy goodlife!

Check meer gave rugzakken op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.