Eastpak.nl

Eastpak rugzakken

Ken je nog die populaire schooltassen, Eastpak Authentic Padded Pak’r, die bijna elke student wel een had? De nummer 1 schooltas van Eastpak rugzakken is er nog steeds en staat bekend om zijn duurzame kwaliteit.

In 1960 is Easpak ooit begonnen met het produceren van tassen voor het leger. Steeds meer militaire studenten gebruikten hun rugzakken voor hun schoolboeken. Op basis hiervan is Eastpak ook schooltassen gaan ontwerpen en aan het grotere publiek gaan aanbieden.

Must have

Tegenwoordig is het een must have fashion item geworden. Voornamelijk studenten dragen de tassen van Eastpak vanwege de vele designs en kleuren.

Het materiaal van een Eastpak tas is zo sterk en stevig dat de fabrikant zelfs een levenslange garantie geeft op al haar modellen. De Eastpak rugtas maakt je niet alleen een stuk jonger en cooler. Door de stoere prints en modellen kun je ze ook nog altijd en overal bij dragen. Ideaal voor op reis, op festivals, naar je werk of in je vrije tijd.

Voor de echte Eastpak liefhebbers hebben we een speciale rugzak geselecteerd: Eastpak Padded Pak’r. De number one oldskool Eastpak rugzak die je moet hebben! Be cool and enjoy Goodlife.

Eastpak rugzakken

Ontdek meer tassen op lifestyle blog mensgoodlife.