je-bent-zoals-je-denkt-boek-van-michael-pilarczyk
je-bent-zoals-je-denkt-boek-van-michael-pilarczyk

Je bent zoals je denkt boek van Michael Pilarczyk

Ben je op zoek naar een goed, inspirerend boek dat je leven verandert? Dan hebben wij een leestip voor jou! In ‘Je bent zoals je denkt’ legt Michael Pilarczyk uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Oftewel hoe je de mate waarin je geluk, succes en realiteit ervaart kunt beïnvloeden simpelweg met je gedachten. Met de juiste gedachte is namelijk bijna alles mogelijk. En kun jij het leven leiden dat je graag zou willen.

Michael Pilarczyk heeft inspiratie voor dit boek opgedaan na het lezen van twee andere boeken, As a man Thinketh van James Allen en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles. Hij wil zijn opgedane kennis uit dit boek, aangevuld met zijn eigen visie en inzichten, graag verder verspreiden. 

Dit boek zet je ècht aan het denken

Leven in verbinding met de Bron

Het belangrijkste waar dit boek over gaat is: leven in verbinding met De Bron. Een belangrijke quote uit het boek luidt: ‘Er is iets wat ons in leven houdt. Iets wat ons laat ademen, wat ons hart laat kloppen. Iets wat de natuur laat groeien, wat de zon doet opkomen’. Dat iets, het iets met vele namen (de Bron), is de kern van dit boek.

Deel 1: As a man thinketh

Alles wat jij denkt, creëer je en wordt uiteindelijk werkelijkheid. Je bent zelf verantwoordlijk voor een rijk leven, je moet er alleen wel aan durven denken en vervolgens in actie te komen. Wanneer je jouw mind vol positiviteit vult, zal dat ook op je pad komen. Je gedachten vormen namelijk de wereld om je heen. Wat hierbij helpt is een helder doel te hebben en daarnaartoe te bewegen. En het uiteindelijke succes bepaal je door de wijze waarop je denkt. Daar is visie bij nodig en wanneer jij doet waar je werkelijk in gelooft, zul je ook uiteindelijk ruist vinden. Kortom, je bent zoals je denkt.

Deel 2: The science of getting rich

In het tweede deel van het boek wordt je verteld hoe je kunt leven in verbinding met de bron. Een leven vol overvloed staat op je te wachten, want er is genoeg voor iedereen. Je moet niet leven in concurrentie met anderen, maar je eigen weg in slaan als je echt gelukkig wilt zijn. Het draait hierin om het toevoegen van waarde en dankbaar zijn in het leven. Zo leer je ook te denken op “de bepaalde manier”. Een manier die je helpt om op de juiste frequentie groei na te streven. Ook hierin geldt weer dat een positieve mindset je positieve resultaten zal brengen.

Master Your Mindset – Michael Pilarczyk

Heb je het boek uit, en ben je enthousiast? Misschien is Master your mindsetdan nog iets voor jou. Dit boek, dat Michael Pilarczyk als eerste heeft geschreven, gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Een mooi vervolg dus op het boek “Je bent zoals je denkt”!

Een mooiere wereld begint bij jezelf

Meer weten over de auteur?

In deze podcast bespreekt Michael Pilarczyk met Sjors Sommer (zijn co-redacteur) niet alleen het ‘Je bent zoals je denkt’, maar ook onderwerpen als De Nieuwe Tijd, de Big Reset, Geloof jij in God en hoe we het collectief bewustzijn veranderen.

Wil je verder lezen over entertainment en lifestyle of nog meer inspirerende boeken ontdekken? Bekijk dan meer lifestyle nieuws voor mannen op mensgoodlife!