maak-je-eigen-fotoboek-om-herinneringen-te-bewaren
maak-je-eigen-fotoboek-om-herinneringen-te-bewaren

Maak je eigen fotoboek om herinneringen te bewaren

Fotoboeken zijn verzamelplekken van al je leuke herinneringen op papier. Het is leuk om een fotoboek te maken, maar des te leuker is het om deze ook na een tijdje weer terug te bekijken. De geboorte van jullie kindje, een geweldige vakantie, het verbouwen van je nieuwe huis of je diploma-uitreiking zijn slechts een aantal voorbeelden van waardevolle momenten die zeker de moeite waard zijn om vast te leggen in een boek.

Bewaar je selfies in een fotoboek

Tegenwoordig is er in onze maatschappij geen gebrek aan het maken van selfies of groepsfoto’s met onze mobiele telefoons. Onze galerij’s staan vol met allerlei foto’s, GIF’jes, screenshots en Whatsapp images. Vaak doet men vervolgens niets meer met deze foto’s. Hoogstens worden ze een keer op sociale media geplaatst met een standaard tekst erbij. In sommige gevallen gaan mooie herinneringen zelfs de digitale prullenbak in, omdat je geheugen anders vol zit.

Fotoboek vol ervaringen

Bij het maken van een fotoboek kun je allerlei persoonlijke teksten en ervaringen toevoegen bij je foto’s. Zo garandeer jij dat je die leuke herinneringen niet kunt gaan vergeten. Het is ook leuk om weer aan deze situaties terug te denken.

Tip: Geef een fotoboek als verjaardagscadeau aan je beste vriend of vriendin.

Creëer een fotoboek met al jullie leuke herinneringen samen. Enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over fotoboeken of het verlichten van je creatieve werkplek? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife