snoecks-2017-is-een-bron-van-inspiratie
snoecks-2017-is-een-bron-van-inspiratie

Snoecks 2017 is een bron van inspiratie

Snoecks 2017 is een bron van inspiratie en fabriek voor creatie. Deze editie staat wederom vol verbluffend veelzijdige fotografie, gemaakt door ’s werelds beste fotografen. De Snoecks reeks is inmiddels uitgegroeid tot een waar lifestyle product en een absoluut collectors item voor iedere liefhebber van kunst en design. Ideaal als pronkstuk in de woonkamer of als cadeau voor je partner.

Snoecks – een korte historie

Het jaarboek ”Snoecks” vindt haar oorsprong in 1923 en is grotendeels vormgegeven door Serge Snoeck. Het van origine Belgische boekwerk heeft in de loop der jaren haar weg naar Nederland gevonden. Waarbij de rol van fotografie in Snoecks met name vanaf de jaren zestig is gestegen. Meer foto’s, plastische kunsten, film en designmateriaal werd in de edities opgenomen. Leuk weetje: sinds 1782 bestond ”de kleine Snoeck’s” Almanak al. Zou je er nog één op de kop kunnen tikken?

Snoecks 2017 is een bron van inspiratie

win snoecks 2017 boekTerug naar het ”nu” waar inmiddels de 2017 editie de weg naar de markt gevonden heeft. Maar liefst 550 pagina’s dik biedt het boek ruimte voor een veelzijdigheid aan topfotografie en kunst. Voel je even op een andere plek met de reeks over de adembenemende moerassen van de Everglades en omgeef je een paar bladzijdes verder midden in de wilde Afrikaanse safari. Als dit je geen behoefte geeft om de wereld te ontdekken, weten wij het niet meer. Oorlogsfotograaf Bruno Barbey confronteert ons echter ook met de realiteit. Aangrijpende foto’s van oorlogsgebieden zetten je aan het denken. De variatie in het boek maak het ook zo mooi. De torenhoge kwaliteit komt in alle reeksen terug, zo ook in die van de Japanse architect Kengo Kuma. Verbazend wat mensen kunnen creëren, het oog voor detail is subliem. Niet voor niets heeft hij de taak gekregen om voor de volgende editie van de Olympische Spelen het stadion in Tokyo te bouwen.

Het is het meer dan waard om dit boek in je bezit te hebben. De fotoreeksen, voorzien van rapportages en notities van de makers, geven je een kijk in de wereld waarin wij leven. Haal hieruit wat voor jou belangrijk is. Bovendien is het mooi om jaren later de wereld van nu weer eens terug te zien.

Jouw eigen Snoecks 2017 – Like & Win actie

Je eigen Snoecks 2017 hoort thuis in die mooie boekenkast of opengeslagen als pronkstuk. Doe mee en bemachtig jouw eigen bron van inspiratie. Like onze pagina en maak kans op een exemplaar.

like-en-win-snoecks-2017

[divider]WINACTIE: Snoecks 2017[/divider]

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN een SNOECKS 2017.

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met “YES” op onze post

Maak alvast wat ruimte in je boekenkast want wie weet win jij!

De winnaar is bekend gemaakt op: 20 april 2017 [deze actie is gesloten] 

Check meer gave boeken op mannen blog mensgoodlife.