unfuck-yourself-boek
gratisography

Unfuck yourself met dit boek

Ben jij het beu? Al die non-sense die je dagelijks meemaakt? Dan is het tijd voor een oplossing. Unfuck yourself met dit boek! Gary John Bishop neemt je mee in een verhaal dat jou uit die rollercoaster haalt. Een eerlijk verhaal zonder bullshit met een no-nonsens aanpak.

[divider]Unfuck yourself met dit boek[/divider]

Unfuck yourself met dit boek

Je zit vast, komt er niet meer uit, hebt ongelofelijk veel pech en weet geen oplossing meer voor jouw probeem. Stop. Serieus stop even met klagen, het is tijd voor iets nieuws. Het is tijd om je leven the Unf*cken. Het zijn geen andere mensen die je in de weg staan, het ligt ook niet aan de omstandigheden waarin je zit. Er zijn geen blokkades. De enige blokkade die zorgt dat jij soms de weg kwijt bent, ben jijzelf. Huh? Ja je hoort het goed. Vaak sta jij jezelf in de weg zonder dat je het door hebt. Negatieve stemmetjes in je hoofd die rond blijven dwalen en je helemaal gek kunnen maken. Vandaar deze gids die we je maar al te graag aandragen.

Voor als het even niet mee zit

Unf*ck Yourself begeleidt je met het omgaan van verliezen, gezondheid, scheidingen, werkgerelateerde issues en meer. Zodat jij weer de kracht en energie hebt om je leven weer op te pakken. Zodat jij weer de oude bent die diep van binnen nog in je zit. Want genieten van het leven begint door zelf het mooie ervan in te zien.

Unieke levensfilosofie

Gary John Bishop is een absolute expert als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Zijn boek dat in eigen beheer is uitgegeven en in meer dan 14 talen is vertaald is daar het bewijs van. Deze man uit de Verenigde Staten deelt graag zijn verhaal over de hele wereld. Dit door diverse grote filosofen te bestuderen en een eigen levensfiliosie te schrijven. Je leert ondermeer volledige verantwoordleijkheid te nemen voor je eigen leven. Niet naar de buitenwereld te kijken als je naar antwoorden zoekt voor je eigen leven. Een boek met een eerlijke no-nonsense aanpak zodat je jouw zelfopgelegde beperkeingen overwint. Haal dit Unfuck yourself boek nu meteen in huis and enjoy goodlife!

Ontdek meer inspirerende boeken voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.