Zo ga jij dit jaar buiten genieten in de tuin

De zomertijd is weer van kracht en dat betekent dat het warmere weer steeds dichterbij komt. De tijd dat veel mensen hun leven graag buiten leven. Maak vanaf dit jaar optimaal gebruik van je tuin of buitenruimte en geniet nog meer van het lekkere weer! Wij helpen je op weg met deze tips om buiten beter te leven!

Pak die tuin aan

De tuin van je grootouders zag er vroegen vast heel anders uit dan die van jou. Waar vroeger de tuintjes vaak vol stonden met planten en potjes, gaan we tegenwoordig steeds vaker voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Maar om er echt van te kunnen genieten is het soms echt nodig om je tuin eens goed aan te pakken. Zet je tuin op de schop en creëer je eigen moestuin, bloemenborder of groene patio. Toch echt gebrand op onderhoudsvriendelijk? Gebruikt dan bijvoorbeeld boomschors en kies voor trage groeiers.

Ga voor een zitje

Buiten zitten vinden we allemaal heerlijk. Een simpel tafeltje met twee stoelen of een luxe loungeset, it all does the job. Klaar om te genieten van je ochtendkoffie of de laatste zonnestralen.

Nog op zoek naar goede tuinmeubels? Kijk dan eens rond op de website van OTTO voor veel passende inspiratie en informatie. Bedenk dan eerst hoe jij het liefst in de tuin zit en kies de set die daarbij past. Zo zorgt een tuinset voor een gezellige sfeer, maar zijn de meubels vaak wat zwaar. Als je de meubels vaak wil opbergen kun je dus misschien beter een kunststof tuinset kopen. Meer in voor een lekker luie zit? Ga dan voor een loungeset met grote zachte kussens.

Luxe in eigen tuin

Met een lekkere loungeset heb jij natuurlijk al snel een lekker luxe gevoel in je achtertuin, maar wat dacht je van een buitenkeuken met moderne barbecue? of een luxe tuinkachel voor de koudere avondjes? Met kleine aanpassingen maak je je tuin meteen een stuk luxer. Zo kun je bijvoorbeeld ook stopcontacten laten aanleggen, waardoor je gemakkelijk je elektrische apparaten kan gebruiken buiten. Zo breng jij je kantoorbaan of favoriete serie gewoon naar buiten.

Het vakantiegevoel

Vakantie is voor velen al een hele tijd geleden. Wil jij dit voorjaar alvast het vakantiegevoel compleet maken? Koop dan een goed boek en zet de lekkerste cocktails op tafel. Laat die zon maar komen!

Tuinset, boek en cocktails. Laat die zomer maar komen want ik ben er klaar voor. Enjoy goodlife!

tuin met cocktail voor mannen

Op zoek naar inspirerende dranken? Mis dan niet onze cocktails voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.