radbag-actie
RadBag.nl

Overal muziek met de MiniAmp

Een zonnige dag in het park of een relax sessie tijdens je strandvakantie, je luistert overal muziek met de MiniAmp van RadBag.nl.

Wie en wat is RadBag.nl

Buitengewoon verrassende cadeaus en coole gadgets scoor je bij geen ander dan www.radbag.nl. Op deze website kom je de meest originele en niet alledaagse producten tegen. Hebbedingetjes om je interieur mee aan te vullen of een origineel cadeau voor een van je beste maatjes. Zoek en je zult vinden! Het aanbod is erg divers. Je kunt bij RadBag terecht voor eigenlijk alles. Een presentje voor een bruiloft, de kerstdagen of valentijn. De goede afwisseling tussen praktische, nerdy of juist hele trendy gadgets maakt het online shoppen bij RadBag een beleving voor iedereen.

”Dingen die je echt moet hebben” – RadBag.nl

Een filmliefhebber kan genieten van de speciale ”Deathstar koektrommel”, geïnspireerd op het ultieme maanvormige ruimteschip van The Empire uit de filmreeks Star Wars. De kunstzinnige onder ons zullen meer waardering hebben voor de ”Smeltende klok” welke is geïnspireerd op wereldberoemd kunstenaar Salvator Dali. En een ”Tetris lamp” naar het legendarische met jeugdsentiment beladen spelletje? Dat doet het echt wel goed bij menig gameliefhebber.

radbag-gadgets

De aangeboden producten kun je plaatsen onder intelligente en originele lifestyle accessoires voor in huis, op kantoor of dienen als in- en outdooractiviteit. Het een is wat zinlozer dan het andere of biedt juist een verrassend bruikbare functie. Laat je verassen!

De MiniAmp voor muziekliefhebbers

Voor de muziekliefhebbers onder ons is er de MiniAmp van RadBag. De MiniAmp is een compacte en praktische gadget welke functioneert op vrijwel elk apparaat wat geluid produceert. Het heeft een authentieke look en doet denken aan de geluidsapparatuur uit de jaren 50 en 60. Met de nodige toonregelfuncties als volume, bas en treble, kun je jouw favoriete muziek nog eens naar smaak afstemmen ook! De MiniAmp is compatibel met het mp3 formaat en is een kwalitatieve versterker met handige koptelefoon aansluiting. Voor de nodige verbindingen krijg je nog eens een audiokabel en usb kabel bijgeleverd ook! Batterijen erin en het is genieten van muziek!

mini-amp-radbag

Geniet van je eigen MiniAmp

Voor de muziekfanaat is een dergelijke gadget onmisbaar. Wij bieden je de kans om dit product zelf te ervaren op de plekken waar jij maar wilt. Onder de deelnemers aan deze win actie geven wij eenmaal deze MiniAmp, aangeboden door RadBag, weg. Doe snel mee en beleef alvast de muziek zoals jij die gaat beluisteren op dit compacte apparaatje.

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande 3 stappen en win een te gekke MiniAmp.

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de winactie
  3. Bedenk waar jij muziek gaat beluisteren, want wie weet win jij!

De winnaar wordt bekend gemaakt op: 23 november 2014[ Deze actie is gesloten ]