Warm thuis films kijken
Canon in 2D

Warm thuis films kijken

Kijk deze winter de leukste films thuis achter de buis. In deze kou kun je maar beter binnen zitten met een kop warme chocolademelk, kijkend naar een spannende film. Krijg ’s avonds dat warme gevoel weer terug dat je overdag buiten hebt gemist. En wil je echt helemaal in de film zitten, bezoek dan een bioscoop bij jou in de buurt. Maar ja, dan moet je weer naar buiten… Of toch niet? Nee, want we hebben een top tv voor je gevonden waarmee je de bios in huis brengt.

In de kou lekker warm thuis films kijken

Samsung Led TV 32"
Samsung Led TV 32″

Met de Samsung 32″ LED TV UE32EH5300 heb je de mogelijkheid om films in HD kwaliteit te zien. Haarscherp en vol levendige kleuren. Ideaal om een Harry Potter marathon te houden met de kids of een Lord of the Rings marathon met je vrienden.

Daarbij is deze tv ook nog eens erg energiezuinig, zo is het beeldscherm voorzien van LED technologie en behoort het tot de klasse A energiezuinige tv’s. Wel zo fijn voor het milieu en de portemonnee.

Gebruik je ook regelmatig Skype om te communiceren met collega’s en / of familieleden? Dan is deze tv helemaal geschikt voor jou. Met een los verkrijgbare Skype-camerakit kun je video-bellen via de tv. Daarnaast zijn er erg veel handige Apps en kun je er ideaal mee browsen op het internet. O ja en de vakantiefoto’s, die bekijk je eenvoudig via één van de USB-aansluitingen.

Warm thuis films kijken als koning

Ben jij een echte gamefreak? Dan sluit je eenvoudig via HDMI je (spel)computer aan op de tv en geniet je van pixelscherp beeld met 1920 x 1080 pixels. Je zult versteld staan van de beeldkwaliteit, de tv is immers niet voor niets verkozen tot “BEST GETEST” door de consumentenbond in december 2012.

Vergeet de kou en begin je eigen bios met je nieuwe Samsung Led TV, enjoy Goodlife!