5 eenvoudige Styling tips voor mannen
Nomad Soul

5 eenvoudige Styling tips voor mannen

Zie er fresh uit met de 5 eenvoudige Styling tips voor mannen van mensgoodlife. Er goed uitzien is zo gedaan en we vertellen je in dit artikel er alles over.

Styling tip 1: Reclamebord

Vermijd grote logo’s op je kleding. Hoewel dit stoer was in de tijd dat Ed Hardy nog tof was, sta je er nu mee voor schut. Ralph Lauren heeft ook grote logo’s maar zijn die echt tof op je kleding? Een beetje too much, vinden wij. Juist subtiel een klein merkje doet je kleding exclusiever ogen. Want laten we eerlijk zijn, jij bent toch ook exclusief?

Styling tip 2: Worstenbroodje

Houd je worstenbroodjes in de oven, niet in je shirt. Een te strak shirt is niet stoer. Zeker niet als je een beetje “chubby” bent. Wanneer de knopen van je overhemd openstaan is het tijd om hem weg te doen. Tip: Geef het aan derde wereldlanden. Custom fit kleding is kleding die de contouren van je lichaam accentueren. Niet die je dikker doen lijken dan je werkelijk bent.

Styling tip 3: Zweetvlekken

Gele kringen onder je oksel. Bah, dat ziet er vies uit. Maar ja je doet er weinig tegen toch? Niet helemaal waar. Je kan shirts dragen onder je overhemd die het zweet opvangen waardoor je overhemd zelf langer meegaat. Wat je ook kan doen is Odorex Extra Dry Spray kopen (ongeveer 6 euro). Hiermee voorkom je overtollig zweet onder je oksels, waardoor je frisser de dag doorkomt en je kleding minder snel verkleurt.

Styling tip 4: Eigen ding

Ontwikkel je eigen persoonlijke stijl. Iedere man heeft zijn eigen lifestyle en daar past bepaalde kleding het beste bij. De mode is enorm veelzijdig en je kan zowel met klassiek, zakelijk, casual of sportief getinte kleding alsnog modern zijn. Dit door te spelen met kleuren (mint groen, oranje, roze of groen), accessoires (sjaals, armbanden, horloges, kettingen) of jasjes. Zo ziet een casual t-shirt er al gelijk een stuk zakelijker uit als je een colbert draagt. Experimenteer en ontdek wat het best bij jou past.

Styling tip 5: Juiste stijl

Wees gekleed voor de gelegenheid. Over- en underdressed gekleed zijn, dat wil je niet. Niet alleen omdat jij er anders uitziet. De persoon met wie jij bent voelt zich ook zo. Je maakt het dus voor een potentiële date best ongemakkelijk wanneer jij er te fancy uitziet. Blijf jezelf en keep it for real. Een sollicitatie bij een modern bedrijf, mag best in een spijkerbroek.

Dit waren 5 eenvoudige Styling tips voor mannen. Doe er je voordeel mee, enjoy Goodlife!

Video Teachingmensfashion

Ontdek ook onze andere coole outfits voor modebewuste mannen op mensgoodlife. Jouw favoriete lifestyle blog voor mannen.