online-kledingadvies-van-House-of-Einstein
House of Einstein

Online kledingadvies van House of Einstein

Leef in stijl met online kledingadvies van House of Einstein, dé online shopping service voor mannen. Stel met een professionele Outfitter vanuit thuis je eigen unieke outfit samen!

House of Einstein

Zie jij er met dit kledingadvies uit als die geleerde professor uit begin jaren 1900 met verwilderde grijze haren en snor? Nee, in tegendeel. Het team van House of Einstein bestaat uit wetenschappers op het gebied van mode. Ze adviseren jou in een perfecte stijl die bij je past. Een uitstekende service waarbij je na een korte call via Skype of FaceTime geheel zorgeloos kunt wachten op je gepersonaliseerde kledingbox. Je betaalt alleen voor wat jij leuk vindt!

kledingadvies-house-of-einstein

House of Einstein is in 2012 bedacht door Jantien Herfst en Mei Ling Tan, twee dames met passie voor mode, ondernemen en techniek. Naar hun woorden was het idee ”eenvoudig” om mannen efficiënt en snel aan een leuke outfit te helpen. In 4 jaar tijd staat er een bedrijf dat samenwerkt met meer dan 25 modehuizen. Ze verzorgen outfits voor honderden mannen en veel gerenommeerde bedrijven. Je zult merken dat het een team is met gedreven en modebewuste vakmensen die werken met een persoonlijke en warme benadering. De aandacht voor jou staat centraal.

Gemak dient de man

Je kunt als het ware lekker lui vanuit je stoel op je tablet met behulp van persoonlijk kledingadvies jouw ideale outfit samenstellen. Je hoeft er niet voor op pad, ideaal voor de man die een hekel heeft aan het lange shoppen in overvolle winkels. Hoewel wij shoppen wel erg leuk vinden, heeft House of Einstein nog een voordeel, het is namelijk heel efficiënt! Het kost relatief weinig tijd + een expert denkt mee en geeft tips. Waar je outfit dan ook voor dient, passend is het zeker.

Wil jij er goed bijlopen? Kies dan voor online kledingadvies van House of Einstein.

Je wilt vast meer weten, check de website en begin jouw journey in fashion!