Welke boeken neem jij mee op vakantie deze herfst en waarom?

De herfstvakantie staat voor de deur. Of je nu een leuke herfst trip op de planning hebt staan of toch lekker thuis blijft, een goed boek past eigenlijk altijd! Hoewel Instagram, Facebook en magazines ons van genoeg informatie voorzien, kunnen goede, inspirerende boeken je pas echt aan het denken zetten. Onderstaande boeken moet je gewoon gelezen hebben!

The Four Agreements – Don Miguel Ruiz

Niet roddelen, niet uitgaan van veronderstellingen, je best doen en dingen niet persoonlijk opvatten… Deze inzichten komen in dit boek naar voren, waardoor je een andere kijk op dingen krijgt en misschien wel gelukkiger wordt. We zijn zelf verantwoordelijk voor ons eigen geluk en moeten stoppen de verantwoordelijkheid bij anderen te leggen. Don Miguel Ruiz legt dit alles op een eenvoudige manier uit, waardoor je je af en toe afvraagt waarom je er zelf niet op gekomen bent…

boeken lezen

The Only Game in Town: Central Banks, Instability and Avoiding the Next Collapse – Mohamed A. El-Erian

Wanneer je de moderne wereldse economie wil begrijpen, dan is dit boek een aanrader! Ook al kunnen we de toekomst niet voorspellen, El-Erian komt aardig dichtbij. Hij omschrijft in dit boek wat we nog kunnen verwachten en hoe we niet weer de dupe worden van een financiële crisis.

Moonwalking with Einstein: the Art and Science of Remembering Everything – Joshua Foer

Joshua Foer, de schrijver van dit boek, vergat snel dingen. Na een jaar training haalde hij echter wel de finale van de Memory Championship. In dit boek duiken we in de capaciteiten en de beperkingen van het menselijk brein, ons geheugen en hoe dit dan allemaal werkt.

I Love You All the Time – Jessica Elin Hirschmann en Jennifer Elin Cole

Dit boek mag dan een kinderboek zijn maar dat maakt hem niet minder inspirerend. Integendeel, de boodschap van dit boek is kraakhelder en belangrijk voor alle leeftijden. Onthoud diegene die onvoorwaardelijk van je houden en je te allen tijde hebben gesteund. Mensen die om je geven zijn het belangrijkste in het leven!

The Subtle art of not giving a f*ck – Mark Manson

Wanneer je dit boek leest, krijg je een mooie en belangrijke levensles mee: denk na over wat écht belangrijk is voor jou. Wanneer je dat doet zul je je geen zorgen meer maken over de onnodige dingen.

How To Win Friends and Influence People – Dale Carnegie

Een tijdloze bestseller. Dit boek bevat advies dat verschillende inmiddels beroemde mensen op de ladder van succes heeft gebracht, zowel zakelijk als privé. Dale Carnegie helpt je met dit boek om het maximale potentieel te bereiken in de huidige moderne tijd.

Laat je verrassen door bovenstaande boeken, enjoy goodlife!

Ontdek meer inspirerende boeken op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.