kunstenaar Xavi schildert eerlijk
XSG

Xavi schildert Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst en daar weet kunstenaar Xavi alles van. Xavi schildert Eerlijk, een ruimtelijk beeld met een complexe compositie. De ritmische bewegingen stellen een belangrijke metafoor van het leven tentoon: Bewustwording. Het schilderij is door de Nederlands / Catalaanse kunstenaar Xavi Simons Guillamón gemaakt, waarbij hij gespeeld heeft met neon-kleuren en deze tot leven bracht met glow-in-the-dark accenten. Er zijn zelfs geruchten dat hij op het doek is gaan liggen bovenop de verf om een zo natuurlijk mogelijk beeld te creëren.

Kunstenaar Xavi

Xavi dingt mee om de prestigieuze prijs “Schilderij van het jaar 2017” te winnen. Dit kan hij niet alleen, help hem en stem op Xavi. Wie weet wordt zijn schilderij “Xavi schildert Eerlijk” wel het winnende kunstwerk. Be creative, enjoy Goodlife!

Deze jonge creatieve geest weet keer op keer kunstwerken te maken die je zullen verbazen. Diepgaande weerspiegelingen van de werkelijkheid of juist een fantasie die werkelijkheid wordt. Kunstenaar Xavi weet zijn kant van het verhaal als geen ander in beeld te brengen.

Het stemmen is afgelopen maar je liefde voor zijn kunst nog niet. Je volgt hem door Xavi’s instagram in de gaten te houden. Want we gaan nog veel horen van deze kunstenaar.

Xavi schildert Eerlijk

kunstenaar Xavi schildert eerlijk

Ontdek meer kunstzinnige artikelen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.