fbpx
max-verstappen-en-zijn-honda-f1-wagen Formule 1
motorsport.com

Max Verstappen en zijn Honda F1 wagen

Max Verstappen heeft onlangs een nieuwe Formule 1 wagen met Honda motor tot zijn beschikking gekregen. Dit was zijn vierde nieuwe motor van dit seizoen. Oftewel, dit betekende dat hij op het circuit van Monza moest starten met een gridstraf. Voor Max was het de eerste keer dat hij dit seizoen – en dus in de samenwerking met Honda – een gridstraf onder ogen moest komen.

We zagen tijdens de race dat de Honda motor nog niet helemaal perfect was geoptimaliseerd. Toen Max over de kerbstones reed viel namelijk het vermogen weg door een overvloed aan wielspin. Door een hoog toerenaantal werd toen het veiligheidssysteem van Honda ingeschakeld. De monteurs bij Honda zijn hard aan het sleutelen aan deze technische problemen.

Footage Formule 1

Een super tof filmpje om eens wat meer inspiratie op te doen over de Honda van Max Verstappen. Want hij rijdt niet zomaar in een geweldige formulebak, nee hij rijdt in een next level Honda. Reden genoeg om dit filmpje te bekijken en te genieten.

Meer sport en gadgets? Lees snel verder op lifestyle nieuws platform mensgoodlife. Het platform voor de moderne man die meer wil weten over een sportieve en gezonde levensstijl. Dus lay back and relaxt and enjoy goodlife. Jouw favoriete mannenblog die je elke dag checkt.